brilletrender 2019

Brilletrender 2019

Alt om årets brillemote

Briller er så mye mer enn bare et synshjelpemiddel – det er også en fantastisk moteaccessoir som kan ta antrekket til helt nye høyder. Som alt som har med mote å gjøre, kommer det et par nye trender hvert år, og mange av trendene er tilbakevendende.

Buddha – Gold fra The Collection495 kr med enkeltslipte glass.

Supertruper – Matte Black fra The Collection495 kr med enkeltslipte glass.

I vår ultimate guide får du vite om alle brilletrendene 2019 – både farger, former og materialer. Uansett om du er en trendspaner eller mer opptatt av den klassiske moten, så finner du garantert noe for deg.

Form på briller 2019

Runde former

En av de desidert største tilbakevendende trendene for briller 2019 er runde briller, og sånn har det vært de siste par årene. Nå kan man kanskje til og med anse dem som en del av basismoten. Innfatninger i acetat er mest populært, men innfatninger i metall blir stadig oftere å se.

Gå din egen vei med Offbeat

Windsor biller
Modellen har på seg Beatnik Gold Light Beige

Offbeat er kolleksjonen for deg som vil skille deg litt ut fra mengden. Du unngår ikke andres blikk, men søker dem. Du staker ut din egen kurs og går i din egen takt. Innfatningene fra Offbeat er av høy kvalitet og er dessuten superlette. Windsorringene rundt glasset fås i blant rosa, lyseblå og beige og er utrolig trendy akkurat nå. Brillemoten 2019 betyr windsorringer, enkelt og greit!

The future is now

Futuristiska glasögon
Modellen har på seg Breathe – Havana

Fremtiden er her! Det innebærer en drøss med ulike brilleinnfatninger i litt mer futuristiske og speisa former med skikkelig scwhung. Med briller med futuristiske former kan ingen beskylde deg for å være anonym. De er det perfekte valget for en reise til månen, men passer selvsagt også utmerket når du bare vil tiltrekke deg noen ekstra blikk.

Tidløse former

Pilotbriller er og forblir en favoritt. Det er lett å skjønne hvorfor. De er stadig like aktuelle, og så tidløse at man nesten kan si at de setter t-en i ordet tidløs. De så dagens lys på 1920-tallet, fikk et mindre gjennombrudd under andre verdenskrig og deretter et større gjennombrudd for folk flest på 80-tallet takket være filmen Top Gun. I år står de på egne ben.

Innfatninger i cat eye-modell

Cat eye glasögon
Modellen har på seg Waterloo – Blue Gradient

Hvis du har pleid å tenke at briller i cat eye-modell er litt «kjerring», bør du tenke om igjen! De siste årene har cat eye vært en av de mest populære trendene for solbriller 2019, men nå er de på full vei inn i brillenes verden også. Velg den litt mer minimalistiske formen for maksimal 90-tallsfølelse, eller den bredere formen for en herlig diskofølelse fra 80-tallet.

Transparente farger

C.Jacobsen transparenta bågar
Modellen har på seg CJ9021-2024

En kul trend i 2019 er transparente briller i en rekke ulike farger. De vanligste og mest populære transparente brillene, er de som kommer i fargen «crystal». De har en litt anonym fremtoning og passer kanskje aller best for deg som heller vil fremheve andre deler av antrekket. Det er utrolig populært med slike briller helt uten styrke, og du kan selvfølgelig kjøpe dem hos oss! Bare velg «+0.00» som sfære (styrke), og hvilken som helst verdi for «PD». En annen litt anonym farge som er ettertraktet, er transparente champagnefargede innfatninger.

Vil du dra på litt i stedet? Da finnes det andre populære nyanser av transparente innfatninger, for eksempel rosa, grønn og blå.

Klassikerne: Svart og havanna

C.Jacobsen svarta glasögon
Modellen har på seg CJ9021-2000

Man kommer ikke utenom at svarte og havannafargede innfatninger alltid er populære. Bare se deg litt rundt når du er på byen – vi garanterer at halvparten av brillebrukerne enten har svarte eller havannafargede briller. Det er klassiske, tidløse farger som alltid er trendy. Les også om det kommende års brillemoten 2020.

Sara Wallin

Sara Wallin

REDAKTÖR LENSWAY

Modeexpert och trendspanare

 Tilbake til magazine