Brillemoten 2020

Brillemote 2020

Inn med det nye og ut med det gamle – som man pleier å si!
Men når det kommer til briller så er det faktisk ofte sånn at det gamle er det nye (retrostilen har vært populær i mange år og kommer tilbake også i løpet av dette året). Det er endelig på tide å ta en titt på hva vi har får slags brillemote 2020 (om du har lyst til å hente litt inspirasjon fra brillemoten 2019, finner du innlegget her om brilletrender 2019


Når det kommer til brillemote så er den ikke akkurat like rask og rikelig skiftende som klesmoten, men det er vanlig at mange modeller og farger kommer tilbake flere ganger. Mange av de brillemodellene som vi har sett i løpet av mange tiår er også slike som kommer tilbake med jevne mellomrom. Så, hvilke brilletrender 2020 har vi å se fram til? 

Brilletrender 2020

Vinterens brillemote 2019/2020 er helt klart tiden for brillemodeller som heller mot både den edgy-, nerdete- og classy-siden! I vinterhalvåret er det helt riktig å bruke et par tykkere plastbriller i klassisk svart eller en stilig farge. Tidløst er det også å bruke tynne metallinnfatninger (gjerne i varme gulltoner). I løpet av sesongen er det også mange nye modeller som er ovale eller runde i formen. I vårt sortiment så finner du massevis av trendy briller for 2020 og noen av våre absolutte favorittnyheter blant brilleinnfatninger 2020 er blant annet dette paret fra The Collection som vi simpelthen elsker.

For henne: 

Cherish - Navy Blue
Cherish – Navy Blue
Resentment - Gun
Resentment – Gun

For ham: 

 

Brillemote for 2020 -Runde briller i gull
Letely – Gold

Vårtrender 2020 for briller

Når det kommer til trender nærmere vår og sommer 2020 så kan du helt klart se fram til brillemodeller som framhever ditt sommerlige antrekk. I sesongen for vår og sommer pleier som regel sortimentet å gå mer mot morsomme farger og former på innfatningene. Klassiske cat eye-briller er skikkelig trendy briller 2020, så la oss inspirere deg med noen stilige modeller for vår/sommer. 

Briller 2020 dame:

 

Gjennomsiktige blå briller
Morning Sun-Chrystal Petrol

Sommertrender for brilleinnfatninger 2020 for dame

Når det kommer til vår og sommertrender for brilleinnfatninger 2020 for dame så er det helt klart inn med både runde og firkantede briller som kommer igjen hele året. Noe som vi dessuten ser kommer tilbake fra i fjor også i år er at mange modeller er i gjennomsiktige farger – noe som er kjempepopulært på sommeren når man er solbrent! Noe vi ser hos mange modeller i løpet av året er også dobbel bro, spesielt på innfatninger i tynt metall – supermoderne!

brilleinnfatninger i tynt metall og dobbel bro
Viadukt fra C.Jacobsen

Brilleinnfatninger 2020 herre:

Brilleinnfatninger 2020 herre
Mercado – Green Horn
Resentment - Gold pilotmodell fra The Collection
Resentment – Gold

Brilleinnfatninger 2020 for herre i løpet av år 2020 er alt fra litt mer glamorøs retrostil til tykke gjennomsiktige plastinnfatninger. Noe som også er inn dette året er helt klart briller i pilotmodell og dette er noe vi ser komme tilbake på mange av herremodellene. Et par briller er så mye mer enn bare noe som forbedrer synet – det er virkelig et tilbehør som kan brukes på så mange måter og i mange forskjellige stiler. De mer maskuline brillemodellene er ofte mer på den firkantede/rektangulære siden denne modellen ofte passer bedre til markante drag på kjeve og kinnben, noe som menn ofte har. 

Hva inspirerer deg når det kommer til brillemote?

Du er kanskje personen som alltid er på jakt etter det aller siste skriket i moteverdenen. Eller er du kanskje personen som heller velger komfort framfor fashion. Kanskje inspireres du av et spesielt merke på briller, eller kanskje liker du en viss type form bedre enn andre. Når det kommer til brillemoten for 2020 så er utvalget bredt både når det kommer til farge, modell og form!

Mange av de modellene som kommer tilbake er slike som har vært populære siden 50-, 60- og 70-tallet og de brillemerkene som vi har i vårt sortiment har alle en variasjon av modeller som passer til forskjellige ansiktsformer og stiler. Hos oss finner du nyheter på motebriller 2020 fra merkene The Collection, C.Jacobsen, Ray-Ban og Ralph Lauren

Tortoise-fargede briller
Highlands – Brown Tortoise
gjennomsiktige grønne briller
Superstar – Matte Green

Tortoise-fargede briller har vært på moten i en lang periode og er tilbake både i sin helhet og som detaljer på mange modeller i 2020. Men hvem elsker ikke tortoise? Det beste med denne fargetypen er at den er enkel å matche.

For deg som foretrekker en litt mer diskret brillemote 2020

Tynne innfatninger og en mer diskret form er også noe som mange foretrekker, så heldigvis finnes det massevis av klassiske og stilige modeller blant nyhetene for 2020. Her er noen modeller som kan passe deg:

 

Runde briller helt riktig for brillemote 2020
Bubbly – Gold

Vær diskret, men med en liten twist i 2020

Å være diskret trenger absolutt ikke å bety å være kjedelig dette året – nedenfor ser du flere modeller som er helt moteriktig i 2020. Hvorfor ikke velge en tynnere innfatning men med en morsommere form som brillene ovenfor! 

Firkantede briller
Heart of gold – Tortoise
Ink - Brown Tortoise briller fra The Collection
Ink – Brown Tortoise
Material Girl-Matte Bordeaux
Material Girl-Matte Bordeaux

Briller er så mye mer enn bare et hjelpemiddel for synet

Vi håper at du nå har blitt ladet opp med inspirasjon til 2020 og at du kanskje til og med har funnet dine neste favoritter blant alle tipsene! Om du liker å bruke briller for å framheve antrekket ditt eller kanskje for å bruke dem som et tilbehør, vet du at de virkelig kan være prikken over i-en mange ganger.  

I vårt sortiment finner du mange innfatninger innenfor en rimelig pris, noe som gir deg muligheten til å ha et par forskjellige briller som du kan matche til de forskjellige stilene dine for eksempel. Mange har for eksempel et par briller på jobben og et par når de er ute på festligheter. Det beste med briller er jo det faktum at moten ikke endres på samme måte som for klær, så det er få briller som noensinne blir helt umoderne – de er derfor et tidløst tilbehør i det fleste modellene! 

Lotta Karlsson

Lotta Karlsson

Trendspanare med passion för glasögon, solglasögon och linser.

 Tilbake til magazine