tre kvinner med progressive solbriller

Beskytt øynene dine med progressive solbriller

Hva er progressive solbriller? Om du har en synsfeil vet du helt sikkert hva progressive briller er for noe. Progressive solbriller funker faktisk like bra som vanlige progressive briller, men leveres med solglass i stedet. Når du bestiller progressive solbriller online hos oss på Lensway, kan du enkelt velge å kjøpe de slipte solbrillene dine med en styrke som passer helt perfekt til din individuelle synsfeil.

Alle solbriller fra oss leveres med UV-beskyttelse for å beskytte de følsomme øynene dine mot solens ultrafiolette stråling. Alle glass fra Lensway kommer alltid med ripebeskyttelse og antirefleksbeskyttelse. Følg med videre og lær deg alt du trenger å vite om progressive solbriller med styrke i denne artikkelen!

Solbriller som er progressive – hva burde man tenke på?

Når det kommer til progressive solbriller, kan det være bra å vite at det kan ta litt tid før man blir vant til hvordan glassene er slipte og hvor man skal se gjennom glassene. Det kan faktiskt ta et par uker å bli helt vant til dette og under denne tiden kan man til tider føle seg litt svimmel. På spørsmål om pris på progressive solbriller ligger det noe høyere enn om man bestiller vanlige solbriller med styrke i glassene, og det kommer helt enkelt av at slipingen er mye mer avansert og tilpasset dine personlige behov.

Det å bestille dine nye progressive solbriller på nett hos oss kan være en fordel, da prisene kan bli noe lavere enn om du kjøper dem i butikk. Dersom du er ute etter billige progressive solbriller så får du helt klart en fornuftig pris hvis du gjør bestillingen hos oss på Lensway. Gjennom å bestille denne typen glass så trenger du altså ikke å bytte solbriller etter hvilken aktivitet du gjør, da du kan se bra både på langt og kort hold med et og samme par solbriller om du lærer deg å bruke dem rett.

Hvor lang tid tar det før man blir vant til progressive solbriller?

Når det kommer til denne typen glass er det veldig vanlig at man synes det er litt slitsomt i begynnelsen. Dette må du nesten regne med når du skaffer progressive solbriller:

  • Det kan for noen ta opp til flere uker før man har lært seg hvordan man skal se gjennom glassene.
  • Grunnen til at det tar så lang tid er fordi øynene og hjernen må lære seg hvor skillet på glassenes sliping ligger og hvor man skal rette blikket for å få best mulig syn.
  • Det er mange som synes det er slitsomt akkurat når de skal rette blikket fra langt til nært hold.
  • Dersom det er stor forskjell på synsfeilen, kan det også innebære at man føler seg litt svimmel og at balansen blir litt påvirket.
  • Om du skal se på noe som er langt unna ser du gjennom den øverste delen av glasset og dersom du skal se noe på kort avstand, som for eksempel hvis du skal lese, ser du gjennom den nederste delen av glasset.

I vårt sortiment kan du finne flere modeller og stiler du kan bestille både uten styrke for deg som ikke har noen synsfeil og med styrke dersom du trenger det. Det kan være deilig å bytte mellom sine standardglass til solglass etter hvordan været er akkurat den dagen.

 

Beste kvalitet på progressivt slipte glass hos Lensway

Når du gjør en bestilling av billige progressive solbriller online hos oss får du ikke bare de nye brillene dine til en bra pris, men du får dem dessuten i absolutt beste kvalitet. Når du bestiller progressive solbriller med glass som har en spesiell sliping medfølger det alltid en overflatebehandling i prisen. Dette gjør at solbrillenes ytelsesevne blir enda bedre samt gjør solglassene mer motstandsdyktige og holdbare.

Alle glass som leveres fra oss kommer fra Essilor Group, et veldig velprøvd merke som tilbyr den beste kvalitet på brilleglass og solglass. I den totale prisen for progressive solbriller online hos oss inngår både ripebeskyttelse og hardhets- og antirefleksbehandling. Glassene er dessuten slipt med den aller seneste slipeteknikken, som gjør at synsfeltet ditt blir enda bredere og at graderingen mellom styrkene i den øvre og nedre delen av glassene får en myk og smidig overgang. 

 Et bredt utvalg av kule innfatninger

Vi på Lensway har et bredt sortiment av innfatninger til en bra pris, og det er utrolig enkelt å velge ut de innfatningene du ønsker deg fra vårt sortiment og deretter velge progressive solglass med din individuelle synsstyrke. Det eneste du trenger å gjøre for å kunne bestille rett er å ha en brilleseddel som du har fått fra en optiker, og det er denne seddelen du bruker når du fyller i styrkene dine. 

Det beste er at du kan velge hvilken innfatning  som helst og velge solglass i stedet for vanlige glass, slik at du ikke må begrense deg til vårt utvalg at solbriller, men velge og vrake fra hele vårt sortiment. Et par kule solbriller er det perfekte tilbehøret og kan matches med mange forskjellige antrekk og stiler – et tips er å ha et par forskjellige kule innfatninger å dra fram på solfylte dager som man kan bytte mellom etter aktivitet og omstendighet!

Det skal ikke være vanskelig å bestille på nett – men om du trenger hjelp kan du ringe vår kundeservice som mer enn gjerne svarer på alle dine spørsmål på 23 96 48 48.

Lotta Karlsson

Lotta Karlsson

Trendspanare med passion för glasögon, solglasögon och linser.

 Tilbake til magazine