Gå til kassen

   Opplev alle magiske stunder med klart syn

   Tilpass ditt syn til vinterens utfordringer med våre kontaktlinser og skreddersydde solbriller. Uavhengig av om du suser ned skibakker eller nyter en klar vinternatt, så tilbyr våre synløsninger krystallklar sikt og beskyttelse mot UV-stråler. Opplev sesongens skjønnhet med komfort og stil, tilpasset ditt vintereventyr.

   Bilde av en kvinne og to barn som bygger en snømann en solrik vinterdag.

   Føl deg fri med kontaktlinser

   Uavhengig om du planlegger å bake kaker, utfordre sofaens tyngdelov med ditt mest imponerende film-Marathon, dra ut på et skieventyr eller arrangere snøballkrig med barna - kontaktlinser lar deg nyte friheten til å gjøre akkurat hva du vil i vinter.

   For deg som lever en aktiv livsstil med mye trening kan vi anbefale everclear ACTIVE, en endagslinse i en smal forpakning som passer perfekt i treningsvesken. Du kan raskt bytte til linser når du trenger det, du setter kort og godt inn de før trening, og kaster de når du er ferdig.

   her.

   Mann kledd i vinterklær og Oakley-solbriller.

   Oakley

   Oakley solbriller er uunnværlige til vinterens ulike aktiviteter. Deres avanserte teknologi, inkludert Prizm-glass, er spesielt tilpasset for å forbedre din opplevelse når du bedriver vintersport eller er ute på eventyr. Disse glassene minimerer effektivt blendingen fra snø og refleksjoner, noe som resulterer i økt synlighet og mindre trette øyne, noe som er avgjørende når du står på ski, snowboard eller andre vinteraktiviteter.

   Det som gjør Oakley Prizm-glassene enda bedre er deres skarpe kontraster, og forbedrede fargegjengivelse som er skreddersydde for vintermiljøer. Disse glassene hjelper deg med å skille ut viktige detaljer i snøen, som variasjoner i terrenget eller hinder, noe som øker din sikkerhet og prestasjon. Så uavhengig om du er en entusiastisk alpinist, snowboarder eller bare nyter vinterlandskapet, kan du stole på Oakley solbriller med Prizm-teknologi maksimerer din vinterglede og beskytter dine øyne mot skadelig UV-stråling.

   Grafisk illustrasjon som viser retningen av lys i polariserte solbriller.

   Polariserte solbrilleglass

   Polariserte glass er entusiaster av vintersport sin beste venn. De er konstruert for å drastisk minimere blending fra horisontale overflater, noe som er vanlig når solen reflekteres mot snø og is. Denne funksjonen er uunnværlig for alpinister og snowboardere som behøver klart sikt for å kunne navigere seg i bakkene, og for de som pilker eller vandrer i snørike landskap. Fordelene går lengre enn klart syn, de forbedrer også kontraster og visuell komfort, noe som gjør de perfekte for alle former av vinteraktiviteter.

   Til disse fordelene kan vi tillegge at de polariserte glassene kommer med en fullstendig UV-beskyttelse, noe som beskytter øynene mot de skarpe strålene som forsterkes av snøens refleksjoner. Utover dette så finnes glassene i en rekke ulike farger. De brune glassene øker kontrasten, noe som er perfekt for å definere konturer og dypet i landskapet, mens de grå glassene gir en naturlig gjengivelse av fargene og gir en naturlig synsopplevelse. For en fullendt estetikk, velg en farge på glassene som matcher din innfatning sin farge for en enhetlig look eller lag en kontrast for å skape en distinkt stil til ditt vinterutstyr. Les mer om polariserte solbrilleglass her.