Gå til kassen
   Kvinne med beige briller og tekst til høyre: Gjør en synsundersøkelse. Få 300 kr rabatt på briller.

   På tide å gjøre en synstest?

   Når du kjøper briller online er det bra å ha en oppdatert brilleseddel. For å hjelpe deg på veien får du 300 NOK rabatt når kjøper briller dersom du går til en optiker for å gjøre en synstest. Les mer nedenfor om hvordan du får din rabatt.
   Mann med gjennomsiktige briller smilende i solen foran en palme.

   Velg type synsundersøkelse

   Resepter på briller skiller seg fra resepter på linser, så når du gjør en synsundersøkelse hos en optiker, velger du hvilken type synsundersøkelse du vil ha. Etter at synsundersøkelsen er gjennomført, ber du optikeren din om å få en utskrift av synsprøven, noe de i henhold til regelverket er forpliktet til å gjøre, selv om du velger ikke å handle hos akkurat den optikeren du gikk til for synsundersøkelsen. Med den nye utskriften kan du enkelt handle linser eller briller online hos oss.

   Trenger du hjelp med hvordan du bestiller linser eller briller? Les vår guide for hvordan du kjøper linser, eller vår guide for hvordan du kjøper briller.

   Kvinne holder en optisk brilleinnfatning foran øynene til en mann.

   Slik får du 300 NOK rabatt

   1. Bestill en synstest hos en valgfri optiker.

   2. Ta et bilde av din brilleseddel der utstedelsesdato samt oppmålte verdier er synlig.

   3. Send bildet til resept@lensway.no.

   4. Vi sender deg en rabattkode på e-post som du kan bruke når du kjøper briller hos oss.

   Rabatten gjelder ved kjøp av briller for minst 600 kr, og gjelder brilleseddel utstedt i Norge som er max 1 år gammel. Du kan bare bruke en brilleseddel 1 gang for å benytte deg av rabatten.

   Mobiltelefon som viser siden med ulike typer brilleglass på Lensways nettside.

   Kjøp briller med din linseseddel

   En brilleseddel skiller seg fra en linseseddel, men for deg med enklere synsfeil (+ / - 3.00) kan du konvertere din linseseddel til brilleverdier uten at du trenger å gjøre en synstest. Kontakt vår kundeservice for hjelp.