mann med linser

Kjøp optikerens linser hos oss i stedet

Det er vanlig at optikerkjedene anbefaler sine egne linser, og disse kan være vanskelig å finne noe annet sted enn hos optikeren selv. Med hjelp av vår smarte konverteringstabell kan du allikevel enkelt kjøpe akkurat den samme linsen i vår butikk; den selges bare under sitt originale navn fra produsenten.

Du har kanskje nettopp prøvd ut et par linser hos din optiker? Eller så har du brukt linser en stund, og begynt å lure på om du kan kjøpe linsene billigere noe annet sted?

Uavhengig om du bare syns det er enklere å kjøpe på nettet, eller om du er interessert av mer konkurransedyktige priser, så har vi løsningen. Optikerens linsemerke finnes nemlig også i vårt sortiment.

Hvordan finner jeg mitt linsemerke?

Så hvordan skal du gå frem dersom din optiker har anbefalt deg en linse som er vanskelig å finne i andre butikker enn optikernes egne? Løsningen er egentlig veldig enkel, men det kan være litt vrient før du forstår hvordan det hele går til.

Produsentenes linser selges nemlig under et annet varemerke enn det som markedsføres hos optikerkjedene. Optikerkjedene har nemlig laget sine egne linsemerker, med egne navn og forpakninger. Selve linsene har de kjøpt inn av de store linseprodusentene, og er de samme linsene som selges hos oss. Men ingen grunn til uro, vi har løsningen på hvordan du går frem for å handle de samme linsene i vår onlinebutik.

Gjennom vår konverteringstabell nedenfor blir du guidet slik at du finner riktig linse på null komma niks.

konverteringstabell for linserOvenfor ser du et utdrag fra vår konverteringstabell. Her lister vi opp optikerkjedenes linsemerker og dessuten deres motsvarende linse i blå tekst. (produsentens navn på originalproduktene).

LensWay – en uavhengig aktør

LensWay og LensWay Group har ikke noe samarbeid med andre optikerkjeder, eller med linser som selges under optikerkjedenes egne varemerker. Optikerkjedenes navn og varemerker brukes for at du som forbruker skal kunne finne tilsvarende linser under produsentens varemerke.

Har du lyst til å kjøpe optikerkjedenes linser hos oss fremover? Klikk og få tilgangen til den komplette tabellen med alle omdøpte linser i vårt sortiment. Lykke til!

Dersom fortsatt har spørsmål eller føler deg usikker, går det selvsagt fint å ta kontakt med vår kunnskapsrike kundeservice på telefon 23 96 48 48.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

LensWays självutnämnda modeexpert och trendspanare #1. Anser att "stil är ett sätt att säga vem man är utan att behöva yttra ett ord" som designern Rachel Zoe sade.

  Tilbake til magazine