Gå til kassen
   Dailies AquaComfort Plus Toric
   263 kr 329 kr
   20%

   Dailies AquaComfort Plus Toric

   Toriske linser

   263 kr 329 kr
   20%
   Produsenten har forsinkelse i produksjonen av Dailies Aqua Comfort Plus Toric og det kan derfor være en god del lengre leveransetid enn vanlig.

   Dailies AquaComfort Plus Toric lages ikke lenger i visse styrker. Dersom du ikke finner den i dine styrker så anbefaler vi et bytte til Precision1 for Astigmatism, men dette krever en ny synskontroll hos din optiker først.

   Dailies AquaComfort Plus Toric er toriske endagslinser fra Alcon som korrigerer din astigmatisme og tilfører øynene dine fuktighet ved hvert blunk.

   Dailies AquaComfort Plus Toric er toriske endagslinser fra linseprodusenten Alcon som korrigerer din astigmatisme og gir dine øyne en fantastisk følelse av komfort. Dailies AquaComfort Plus Toric er en videreutvikling og oppgradering av den populære Focus Dailies Toric. Blant annet tilbyr Dailies AquaComfort Plus Toric et større utvalg av styrker.

   Dette innebærer at om du vil bytte fra Focus Dailies Toric til Dailies AquaComfort Plus Toric så går det helt fint. For ca. 99 % av de som tidligere har brukt Focus Dailies Toric fungerer det helt fint å bytte til Dailies AquaComfort Plus Toric.

   Toriske linser som lar dine øyne puste

   Med Dailies AquaComfort Plus Toric får du toriske endagslinser som tilfører fuktighet og fresher opp dine øyne ved hvert blunk.

   Uavhengig av hva dagen bringer vil dine øyne med Dailies AquaComfort Plus Toric få tilført fuktighet. Dailies AquaComfort Plus Toric inneholder nemlig et fuktgivende stoff som frigjøres ved hvert blunk. Dette gjør at det blir behagelig for deg å bære linsene en hel dag. Dailies AquaComfort Plus Toric er et veldig bra valg for de som opplever at øynene blir tørre mot slutten av dagen, eller de som er følsomme mot tørre klimaer.

   Dailies AquaComfort Plus Toric gir i tillegg strålende stabilitet, noe som resulterer i et skarpt og klart syn. For toriske er linser det veldig viktig at de sitter stabilt på øyet. Dailies Aqua Comfort Plus Toric har et unikt design som sikrer optimal komfort for dine øyne.

   Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid optikerens anvisninger vet bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Alcon
   Type
   Toriska endagslinser
   packed@prodPagePop
   30 st/box
   Styrkeomfang
   +4.00 til -8.00 (+4.00 til -6.00 i 0.25D steg, -6.50 til -8.00 i 0.50D steg)
   Basiskurve
   8.8
   Diameter
   14.4
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75
   Akse
   10,20, 70, 80, 90, 100, 110, 160, 170, 180
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Nelfilcon A
   Væskeinnhold
   69%
   Inn- og utmerking
   Ja, OK
   Håndteringsfargede
   Ja, ljusblå VISITINT®
   For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

   Slik kan du etterspørre en linseseddel.

   Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
   Hei!
   Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
   *Ditt navn
   *Din adresse
   Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

   To måter å bestille på

   Svart knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
   Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
   Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.

   Slik starter du et linseabonnement

   1. Legg de produktene i kassen som di vil ha tilsendt hjem automatisk.
   2. Gå til kassen og velg å skape et abonnement av din ordre. Velg hvor ofte de skal leveres.
   3. Da er det klart! Nå kan du lene deg tilbake så fikser vi resten.
   • Alltid 10% rabatt og prisgaranti
   • Ingen bindingstid - enkel håndtering gjennom Mine Sider
   • Fri frakt
   Les mer her