Gå til kassen
   Kvinne med beige briller ser inn i kameraen og smiler.

   Husk dette når du prøver briller

   På tide å kjøpe nye briller? For at du skal føle deg mest mulig fornøyd med brillekjøpet ditt, har vi laget en liste over hva du bør tenke på når du kjøper briller.
   Svarte innfatninger med to tegnede skruer over og piler som viser hvor skruene sitter på brilleinnfatningen.

   1. Er størrelsen bra?

   Brillene skal ikke klemme ved tinningene, da er de for smale. Brillestengene skal hvile mot tinningene uten å klemme. Det er bedre at brillene er litt for brede enn litt for smale. Les mer om brillestørrelser.

   Mann med gyldne briller ser inn i kameraen og smiler.

   2. Sitter de godt på nesen?

   Kjenn etter om brillene sitter godt på nesen. De skal ikke stramme slik at de gnager og skal heller ikke skli nedover nesen. På metallinnfatninger kan du justere neseputene selv.

   Brilleinnfatninger i ulike farger og former.

   3. Hvordan føles brilleformen?

   Det tar litt tid å venne seg til hvordan man ser ut med briller. Ta bilder av deg selv fra forskjellige vinkler og spør dine nærmeste om råd hvis du føler deg usikker.

   Kvinne med svarte briller som har røde linjer tegnet rett under øynene. Tekst ved siden av: C. Jacobsen - Fasad CJ9201 – 2002.

   4. Hvor skal øynene plasseres i brillene?

   For å kunne se godt med de nye brillene dine, må det nederste øyelokket være plassert midt på brilleglasset. Hvor pupillene dine er når du ser gjennom brillene vil ha stor betydning for hvordan du ser når det er styrke i glasset.

   Svarte hodetelefoner ligger på et tastatur.

   Trenger du hjelp?

   Vår kundeservice er alltid her for deg hvis du har spørsmål eller bekymringer. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss!