Gå til kassen

   Optimalisert for vintersport: Klar, ferdig,gå!

   Uavhengig om du foretrekker ski, snowboard eller andre vinteridretter, garanterer vårt utvalg av sportsbriller og linser enestående klarhet og beskyttelse for å forbedre prestasjonen din.

   Mann kledd i vinterklær og Oakley-solbriller.

   Oppdag solbriller fra Oakley

   Optimaliser vinteropplevelsen din med Oakley solbriller. Prizm-brillenes avanserte teknologi minimerer blending fra snø og forbedrer kontrastene for bedre syn, noe som er avgjørende for ski og andre snøeventyr..

   Til Oakley solbriller

   Grå brilleglassramme med rette armer fra InMotion-kolleksjonen.

   Sport og hverdag i perfekt harmoni

   In Motion gir deg sportsbriller av høy kvalitet i stilig design som passer like godt til sport som til hverdags. Brillene har rette stenger for komfort under bruk av hjelm, justerbare neseputer og stenger med gummitipper for bedre grep.

   Til InMotion

   Grafisk illustrasjon som viser retningen av lys i polariserte solbriller.

   Suppler med polariserende solbriller

   Polariserende glass er et must for vintersportsentusiaster, reduserer effektivt blending fra solrefleksjoner på snø og is. Perfekt for skiløpere, snowboardere og turgåere i snørike omgivelser, gir de klar sikt, forbedret kontrast og UV-beskyttelse. Tilpass sportsbrillene dine ved å velge en InMotion-stang og polariserende solbriller med eller uten styrke.

   Les mer om våre briller

   To fingre som håndterer en kontaktlinse.

   Linser under solbrillene

   For deg som foretrekker kombinasjonen av linser og solbriller, anbefaler vi everclear ELITE. Linsen er laget av silikonhydrogel for økt oksygentilførsel, gir langvarig komfort og fremmer øyehelsen. Lett å håndtere og med innebygd UV-beskyttelse, tilbyr disse linsene både bekvemmelighet og beskyttelse mot skadelig sollys, perfekt tilpasset vinterlandskapet. Se også hele vårt utvalg av linser og solbriller uten styrke.

   Til everclear ELITE

   Produkter

   1 - 8 av 8 produkter