mangelfull synsomsorg

Godt syn skal
være en rettighet
for alle

Synstap er det funksjonshinderet som rammer flest mennesker på verdensbasis. Over to milliarder mennesker lever med nedsatt syn uten tilgang til synspleie. Som en del av The Essilor Group er vi stolte over å kunne ta del i forbedring av menneskers liv ved å forbedre deres syn.

Synstap er det funksjonshinderet i verden som rammer flest mennesker, og innvirkningen på samfunnet er i stor grad ukjent for oss. Nærmere en tredjedel av verdens befolkning får mangelfull synsomsorg på grunn av geografi, religion eller økonomi.

GODT SYN ER VIKTIG

Et par briller kan være avgjørende for en persons muligheter til å forsørge seg, for å kunne studere for eksempel. Mange har ikke økonomiske forutsetninger for å ivareta synet, og mange er ikke engang klar over at de har et nedsatt syn.

GODT SYN ER VIKTIG

LensWay eies av Essilor, en verdensledende produsent av brilleglass. The Essilor Group arbeider innen tre hovedområder for å forbedre synet – og øke livskvaliteten – hos mennesker.

BEVISSTGJØRING
Informerer om hvordan godt syn påvirker livskvaliteten.

MULIGGJØRING
Utdanner lokale entreprenører og skaper en infrastruktur for synsomsorg.

STØTTE
Hjelper utsatte mennesker og underutviklede samfunn.

THE ESSILOR GROUP

Vi er stolte over å være en del av The Essilor Group som har grasrotinitiativ på fire kontinent, og som hvert år hjelper mange trengende med å få et bedre syn.

I 2015 havnet Essilor på «Change the World»

listen til tidsskriftet Fortune,en liste over globale

virksomheter som er med og forandrer verden.

Les mer: essilorseechange.com

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine
Kategorier