Moderne premiumlinser

Derfor bør du velge en premiumlinse

Det har blitt gjort enormt store fremskritt i teknologien i produksjonen av linser de siste årene. Her kan du lese mer om hvorfor du burde oppgradere til en moderne premiumlinse.

Er du en av alle de som bruker samme linsemodell år etter år? Det er ingenting feil med det – du er kanskje fornøyd med dine linser og ser ingen grunn til å bytte? Men du går da glipp av er de enorme fremskrittene innenfor linseproduksjon. Bare på de siste par årene har det kommet nye linser som leverer en komfort sin tidligere har vært utenkelig.

Hva gjør en linse til premium?

Moderne premiumlinser er laget av silikonhydrogel til forskjell fra det eldre materialet hydrogel. Det er et materiale som slipper gjennom mer oksygen til dine øyne. Dette gir en mer behagelig opplevelse, samt at det gjør at dine øyne føles friskere. Dette for å bedre kunne motvirke trøtte og tørre øyne. Så hvilke av alle premiumlinser skal du da velge? Her kommer vi med tre sterke alternativer:

Uovertruffen komfort

Dailies Total 1 fra Alcon er en veldig behagelig endagslinse. Dette er den første silikonhydrogellinsen med et gradert vanninnhold. Dette betyr at den med sitt eksepsjonelt høye vanninnhold minimerer friksjon linsen og øyets ømtålige vev. På denne måten kan den gi en følelse av silkemyk komfort som varer hele dagen.

Dailies Total 1 fra Alcon er en veldig behagelig endagslinse

Endagslinsen for de aktive

ACUVUE OASYS 1-Day with HydraLuxe fra Johnson & Johnson er en annen høyt presterende endagsline. Den er utrustet med en nyutviklet teknologi for å motvirke trøtte øyne. Dette er linser som er spesielt utformet for å klare av krevende dager. Så dersom du lever et aktivt liv kan ACUVUE OASYS 1-Day with HydraLuxe være det beste valget for deg,

Bild på acuvue oasys 1-day with hydraluxe.

Premium til en lav pris

Den prisgunstige everclear ELITE slipper gjennom store mengder oksygen til dine øyne. Dette er en linse som holder seg myk og behagelig hele dagen, til og med ved dagens avslutning. Håndteringen er dessuten veldig smidig; de beundringsverdig enkle å sette på, samt ta inn og ut. For den som vil ha «bang for the buck» er everclear ELITE vanskelig å slå.

Bild på everclear ELITE

Husk på å rådføre deg med min din optiker før bytte av linsetype. Dersom du er usikker på hvilke linser som er best for deg, eller om du har andre spørsmål, vennligst kontakt vår kunnskapsrike kundeservice på telefon 23 96 48 48.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

LensWays självutnämnda modeexpert och trendspanare #1. Anser att "stil är ett sätt att säga vem man är utan att behöva yttra ett ord" som designern Rachel Zoe sade.

 Tilbake til magazine