briller uten styrke

Briller uten styrke

Etterspørselen på briller uten styrke (eller briller med klart glass som det også kalles) øker stadig. I takt med at det blir mer populært å bruke briller, så vil også de som ikke har synsfeil også være med på laget. Alle innfatninger i vårt sortiment kan derfor også kjøpes uten styrke og i stedet leveres med klart glass.

 Det er i dag mer trendy enn det noensinne har vært å bruke briller. Tiden da mennesker heller myste i stedet for å bruke briller er langt forbi. Briller er det mest populære tilbehøret som mange ønsker seg, selv dem med feilfritt syn. Alle som ikke har en synsfeil kan nå nyte å bruke vakre briller uten styrke!

Briller uten styrke - Beatnik

Beatnik – Gold Light Pink

Runde og diskrete briller i 7 ulike farger å velge mellom fra kolleksjonen Offbeat. Det er stilrene og passer både til hverdag og til finere sammenhenger!

Nerden har blitt en trendsetter

Å likne den klassiske nerden med briller er i dag helt klart trendy og populært. I kjendisverden ser vi mange eksempler på stjerner som bruker briller uten styrke – for når alt kommer til alt så finnes det ingen tilbehør som kan forbedre din stil like mye som et par briller.

mann med briller uten styrkeKjøp derfor et par briller som du kan matche med dine forskjellige antrekk. Eller hvorfor ikke ha flere briller som du kan bytte mellom?

På samme måte som du har mange skjorter burde du også ha flere par briller som du kan variere din stil med. Briller uten styrke gir deg muligheten til å forandre ditt utseende på en rask og enkel måte, i tillegg til at det er en morsom detalj å matche med!

Skap en ny stil med briller uten styrke

Det er egentlig bare din egen fantasi som setter grenser for hvilken type briller du passer. Det finnes mange antrekk hvor et par tynne, diskrete innfatninger kanskje passer best, spesielt om du har valgt å fokusere mer på en annen detalj i din stil.

Andre ganger kan det se bedre ut å ha et par med markante og store innfatninger for å fremheve brillene som en detalj – og det kommer ikke til å være noen andre enn deg som vet om at du bruker et par briller uten styrke!

rosa briller uten styrke

C.Jacobsen CJ9021-2022

Disse runde brillene uten styrke finnes i hele 9 ulike farger fra mer diskrete jordfarger til mer synlige! Denne rimelige modellene fra klassiske C.Jacobsen passer de fleste ansiktsformer.

Slik bestiller du briller uten styrke

Å bestille briller uten styrke på nett er mye enklere enn om du faktisk har en synsfeil, for da behøver du kanskje å gå til en optiker først og få en brilleseddel innen du kan utføre en bestilling. Hos oss behøver du ikke ha en synsfeil for å kunne bruke våre fantastiske briller og det er enkelt å bestille briller uten styrke fra oss:

  • Velg først de brillene som du ønsker å kjøpe (Alle briller i vårt sortiment kan kjøpes uten styrke, så du har et stort utvalg å velge mellom).
  • Når du har valgt innfatning og klikket deg videre, så blir du bedt om å velge styrke (sfære), sylinder og akse, da velger du bare 0 på dem alle. Når du blir bedt om å velge PD kan du velge det du selv vil.
  • Etter dette så fyller du bare inn dine opplysninger, så er bestillingen klar og dine briller uten styrke ligger snart i din postkasse.

Det er enkelt å bestille briller uten styrke på nett og hos oss finner du briller i ulike prisklasser og modeller. Dersom du er usikker på hvilken type innfatning som passer til ditt ansikt, så bør du ta en titt på vår guide til å velge briller. Ulike modeller og innfatninger passer til ulike ansiktsformer!

Candy - Havana Gold

Candy – Havana Gold

The Collection har et nøye utvalgt sortiment og rimelige innfatninger. Denne modellen har en tykkere rektangulær innfatning som vises godt og finnes i 2 ulike nyanser. Disse retrobrillene uten styrke er veldig trendy!

Alltid behandlet glass! 

Når du kjøper briller fra oss så inkluderer det alltid etterbehandling av dine glass, uansett om du velger et par briller uten styrke eller om du har synsfeil. Når man etterbehandler glasset på brillene så får glasset en lengre holdbarhet og det minsker risikoen for riper i det klare glasset.

Dessuten inkluderes også antirefleksbehandling, hvilket gjør at du slipper forstyrrende reflekser fra lyset i dine briller. Alle våre innfatninger og glass leveres i beste kvalitet – også dem uten styrke!

Vakre briller uten styrke

I vårt sortiment så kan du velge blant alle innfatninger som finnes tilgjengelig, for å så velge dem uten styrke ved bestillingen. Innfatningene leveres da i stedet med vanlige glass uten styrke og du kan velge blant mange ulike brillemodeller.

beautiful stranger gold semi matte

Beautiful Stranger – Gold Semi Matte

Stilrene briller uten styrke. Pilotmodell i en klassisk og tidløs ånd fra The Collection. Innfatningene er designet i metall og er tynne og diskrete. Du kan velge mellom fargene gull, sølv og svart.

C.Jacobsen buer uten styrke

C.Jacobsen CJ9019-2050

Dette er briller for deg som vil fremheve dine briller til ditt antrekk. Disse vakre brillene uten styrke leveres i tre herlige farger – grønn, lilla og rød. Svært billige og trendy briller!

Briller uten styrke - CJ9010-2013

C.Jacobsen CJ9010-2013

Retrobriller uten styrke fra C.Jacobsen i runde form som både er tidløse og rimelige. Det er et perfekt valg for deg som elsker det gamle, men i en mer moderne form. Finnes i 4 ulike farger.

Uansett om du er på jakt etter et par runde briller, et par retro briller eller et par pilotbriller uten styrke så kan du med sikkerhet finne det i vårt store sortiment. Hvis du bor i Stockholmsområdet, så har du også mulighet for å besøke vår fysiske butikk i Kista, der du kan snakke med en av våre eksperter og se på innfatninger i butikken. Du kan også alltids kontakte vår kundeservice med spørsmål på 23 96 48 48.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

LensWays självutnämnda modeexpert och trendspanare #1. Anser att "stil är ett sätt att säga vem man är utan att behöva yttra ett ord" som designern Rachel Zoe sade.

  Tilbake til magazine