Gå til kassen
  Linser for et digitalt liv

  Linser for et digitalt liv

  Mange sitter foran sine skjermer i dag og opplever derfor trette og tørre øyne. Biofinity Energys er linser som er spesielt utviklet for en digitalt liv. De er akkurat som linsene du har i dag, bare mye bedre, så det er bare å bytte. Du trenger ikke å gå til optikeren for å få en ny linseseddel. Den som er først til mølla får en linsevæske fra HY-Care (60ml) på kjøpet, en linsevæske som er spesielt laget for å fungere med linser fra Biofinity. Les mer om hvorfor du skal oppgradere til Biofinity Energys nedenfor.
  Lindrer tretthet

  Lindrer tretthet

  Biofinity Energys er laget med Digital Zone Optics™-teknologi som lindrer digital øyetretthet, et vanlig fenomen når man sitter lengre tid foran dataen. 8 av 10 kontaktlinsebrukere opplever mindre trette øyne ved å bruke Biofinity Energys. Undersøkelsen er gjort av Coopervision på kunder som bruker digitale skjermer 4 timer per dag og har hatt øyetretthet siden tidligere.
  Døgnet-rundt-komfort

  Døgnet-rundt-komfort

  Aquaform®-teknologi gir døgnet-rundt-komfort. Teknologien drar til seg og binder vann i linsen for å gi bedre fuktighet, til og med når du blunker mindre. Grunnen til at mange opplever å ha tørre øyne på slutten av dagen er fordi at vi blunker mindre når vi har en digital skjerm foran oss. Med Biofinity Energys slipper du å kjenne at øynene blir som sandpapir frem kom kvelden.
  Økt gjennomstrømning av oksygen

  Økt gjennomstrømning av oksygen

  Linsenes materiale består av lengre kjeder av silikon som øker gjennomstrømning av oksygen til øyet for optimal komfort og naturlig fuktbalanse. Aquaform®-teknologien hjelper til å beholde øynene klarere og friskere. Det er helt kort og godt et sunnere valg for dine øyne.