Gå til kassen
  Biofinity Energys
  344 kr 409 kr
  16%

  Biofinity Energys

  Døgnet-rundt-linser

  344 kr 409 kr
  16%

  Biofinity Energys – månedslinser utviklet for et liv med digitale skjermer.

  Biofinity Energys fra CooperVision er en månedslinse utviklet for det moderne mennesket. Den avanserte optiske designen og materialene gjør linsen spesielt egnet for dagens digitale verden. Linsen er utstyrt med to innovasjoner som bidrar til å lindre tretthet og tørrhet forårsaket av digital øyetretthet.

  Biofinity Energys lindrer øyetretthet

  Biofinity Energys benytter den nye teknologien Digital Zone Optics™. Det er en linsedesign som effektivt lindrer øyetretthet forårsaket av bruk av digitale enheter som mobiltelefoner og nettbrett. Den gjør det dessuten mindre anstrengende å skifte mellom aktiviteter med og uten skjerm.

  Linsen holder seg myk og behagelig

  Biofinity Energys benytter også CooperVisions Aquaform®-teknologi, som effektivt binder fuktighet i linsen og holder den myk, slik at øynene føles mindre tørre. Linsen slipper dessuten gjennom mye oksygen til øynene. Dette kombinert med det høye væskeinnholdet gjør at linsen er behagelig å bruke og gir klarere, hvitere og friskere øyne.

  Spesifikasjon

  Produsent
  CooperVision
  Styrkeomfang
  -12,00 til +8,00
  Basiskurve
  8,6
  Diameter
  14,0
  Materiale
  Comfilcon A
  Væskeinnhold
  48%
  Håndteringsfargede
  Ja
  For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

  Slik kan du etterspørre en linseseddel.

  Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
  Hei!
  Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
  *Ditt navn
  *Din adresse
  Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

  To måter å bestille på

  Röd knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
  Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
  Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.