Gå til kassen
   Kvinne med svarte briller sitter ved en bærbar datamaskin.

   Terminalbriller for bedre arbeidsforhold

   Aldri før har så mange arbeidet så mye med skjermer. Og det er ikke bare på jobben du bruker skjermen. Når du er på vei til jobb, tar en pause eller går hjem, fortsetter du å lese nyheter, chatte med venner og shoppe – alt på én skjerm. Med terminalbriller, også kallt databriller, kan du gi øynene dine støtten de trenger!
   Personen skriver på tastaturet på en bærbar datamaskin.

   Med gode briller foran dataskjermen får du:

   • Piggere øyne som tåler det hele dagen
   • Lettere å se små detaljer på skjermen
   • Støtte for refleksjoner og blending
   • Mulighet for flere fordeler for den spesifikke arbeidssituasjonen din

   Ikke glem at det kan være behov for en synsundersøkelse. Det er kanskje noe du har utsatt siden du ikke føler et direkte behov for det. Men selv de som føler at de ikke trenger briller med styrke i dag, kan trenge en undersøkelse. Undersøkelsen kan vise at du faktisk trenger mer enn støtte foran skjermen. Det er veldig godt å få vite det i tide og gjøre noe med det før det blir verre! Hvis du allerede bruker briller eller linser, anbefaler vi et årlig besøk til optikeren, slik at du har den optimale styrken.

   Kvinne holder hendene mellom øynene.

   Trenger du databriller?

   Hvis du føler deg tørr og sliten i øynene mot slutten av eller etter en arbeidsdag, kan det være et tegn på at du trenger bedre støtte foran skjermen. Det er ikke sikkert at tretthet og svie i øyne avhenger av selve skjermen, men ofte gjør det det.

   Det viktigste er at du ikke aksepterer problemer med syn og tretthet som følge av jobben din. Fordi det er så mye du kan gjøre med dette. Databriller kan gi deg store fordeler på jobben. Hvis du har den minste mistanke om at du trenger briller foran skjermen, bør du bestille time for undersøkelse. Det er virkelig ingen grunn til å utsette det.

   Alle innfatninger i Lensways sortiment kan velges som databriller.

   Gjennomsiktige briller ligger på en bærbar datamaskin med blått lys.

   Din arbeidsgiver skal stå for databrillene dine

   Om det er slik at du jobber på den måten at du utfører dine arbeidsoppgaver til stor del eller helt fra din datamaskin så skal din arbeidsgiver stå for et par databriller. Derfor trenger du som bruker vanlige briller ellers ikke å stå for dine nye databriller selv.

   Det er viktig at du besøker en optiker med jevne mellomrom slik at du kan sjekke synet. Ofte blir synet verre med alderen. I dagens samfunn, når vi lever som vi gjør, står vi overfor faren for at fler og fler får ytterligere synsfeil på grunn av vår skjermbruk. For å motvirke dette så bør du med jevne mellomrom ta pauser når du utfører aktiviteter på skjermen da øynene trenger å fokusere på gjenstander på lenger avstand.