Gå til kassen
   Progressive linser – Se på alle avstander uten briller

   Progressive linser – Se på alle avstander uten briller

   Progressive linser er perfekte for deg som vil fortsette å bruke linser når synet forandrer seg. Progressive linser er det samme som multifokale linser, og de fungerer på samme måte som progressive briller. De hjelper deg å se på nært holdt, mellomavstand og lang avstand.
   Progressive linser blir mer og mer populære

   Progressive linser blir mer og mer populære

   Den vanligste grunnen til at mange velger å bruke progressive linser er fordi at det er et praktisk alternativ som ikke krever noen større forandringer for deg som vil fortsette å bruke linser. Multifokale linser følger alltid øyets rørelse, til forskjell fra progressive briller, så du slipper å flytte på hodet for å endre synsskarpheten. Lever du et aktivt liv, og er mye ute og rører på deg, er progressive linser veldig praktiske for at de alltid sitter på plass. De er også et bra alternativ for deg som vil bytte mellom briller og linser.

   Hvordan kjøper man linser online?

   Mange linsealternativer med høy grad av komfort

   Mange linsealternativer med høy grad av komfort

   Det finnes flere behagelige linsealternativer for deg som er interessert i multifokale linser. Bruker du allerede linser kreves det ingen forandring rent praktisk. Etter en ny kontroll hos optiker så er det bare å gjøre som flere andre fornøyde kunder og fortsette å handle dine linser hos oss. Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp med å bestille dine progressive linser, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.