Gå til kassen
   Kvinne sitter ved et bord med en avis og ser til siden med et smil.

   Multifokale linser – Se på alle avstander uten briller

   Presbyopi, eller aldersrelatert langsynthet, er en av de vanligste synsfeilene som finnes. Det betyr at synet blir dårligere med alderen, spesielt når man skal se på nært hold. Problemer oppstår vanligvis i 40-årene, og mange løser det ved å bruke lesebriller, som de tar av og på flere ganger i løpet av dagen. Multifokale linser er perfekte for deg som vil fortsette å bruke linser når synet forandrer seg.
   Kvinna sitter vid ett bord och håller en tidning, tittar bort från kameran.

   Multifokale linser blir mer og mer populære

   Den vanligste grunnen til at mange velger å bruke multifokale linser er fordi at det er et praktisk alternativ som ikke krever noen større forandringer for deg som vil fortsette å bruke linser. Multifokale linser følger alltid øyets rørelse, til forskjell fra progressive briller, så du slipper å flytte på hodet for å endre synsskarpheten. Lever du et aktivt liv, og er mye ute og rører på deg, er multifokale linser veldig praktiske for at de alltid sitter på plass. De er også et bra alternativ for deg som vil bytte mellom briller og linser.

   Hvordan kjøper man linser online?

   Pakninger med kontaktlinser for Dailies Total 1, 1-day Acuvue Moist og Biofinity multifokale.

   Mange linsealternativer med høy grad av komfort

   Det finnes flere behagelige linsealternativer for deg som er interessert i multifokale linser. Bruker du allerede linser kreves det ingen forandring rent praktisk. Etter en ny kontroll hos optiker så er det bare å gjøre som flere andre fornøyde kunder og fortsette å handle dine linser hos oss. Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp med å bestille dine multifokale linser, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.