everclear PLUS linser

Velg everclear Plus for høy komfort

Er du på jakt etter toukerslinser som tilbyr ekstremt god komfort, samtidig som de er skikkelig prisgunstige? I så fall er everclear PLUS et interessent alternativ.

Det er ikke tilfeldig at linsemerket everclear har fått en voksende skare av brukere de siste årene.  Her finner du nemlig en hel produktfamilie av linsetyper som har blitt laget ut fra brukernes ulike behov. Uavhengig av om du setter prisnivå, komfort eller brukstid høyest, så har everclear et interessent alternativ å tilby.

kvinne som ser ut over vakkert landskap

For deg som er glad i opplevelser og få maks ut av dine synsinntrykk anbefaler vi everclear PLUS, en kontaktlinse med høy prestasjon.

En linse som puster

Når du bruker 14-dagserslinsen everclear PLUS får du et produkt som gir maksimal komfort. Gjennom materialet silikonhydrogel får linsen puste, noe som motvirker tørre øyne, hele dagen.

Linser er perfekt for deg som ofte bruker mange timer foran mobil- og dataskjermen. En rehydrerende linse er også ekstra fordelaktig i tørre miljøer som kontor med mye aircondition, eller om befinner deg på høyere høyder.

Beskytter mot UV-ståler

Kontaktlinsen har til og med en lettere UV-beskyttelse som beskytter mot solens farlige stråler. Dette gjør den den naturligvis til en favoritt i sommermånedene. Dette er dog en lettere UV-beskyttelse mot UVA- og UVB stråler som best komplementeres med et par solbriller.

kvinne som praktiserer yoga på brygga i solen

Det er lett å slurve med UV-beskyttelsen, så hvorfor ikke ha det i orden med en gang du tar på deg dine linser? Linsene everclear PLUS har nemlig innebygd UV-beskyttelse.

Mindre risiko for infeksjoner

En klar fordel med å bruke toukerslinsen everclear Plus er at du minsker risikoen for infeksjoner. Disse bruker du kort og godt 14 dager om gangen. Når 14 dager har gått kaster du de og tar på deg et nytt par. Siden bruksperioden er kortere sammenlignet med månedslinser, minsker du til og med risikoen infeksjoner på øyet.

Trenger du hjelp med å finne riktige styrker, eller har du bare spørsmål om linsens egenskaper kan du kontakte din optiker eller vår kunnskapsrike kundeservice på telefon 23 96 48 48.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

LensWays självutnämnda modeexpert och trendspanare #1. Anser att "stil är ett sätt att säga vem man är utan att behöva yttra ett ord" som designern Rachel Zoe sade.

  Tilbake til magazine