everclears brede tilbud av kontaktlinser

Slik velger du riktige linser for øyne

Dagens linsebrukere stiller forskjellige krav når det kommer til linsenes komfort, fleksibilitet og pris. Derfor tilbyr everclear et stort utvalg av kontaktlinser. Lær deg forskjellene og fordelene, og oppdag samtidig din favoritt.

Er du på jakt etter linser som virkelig passer dine behov? Kanskje lokker det med månedslinser? Eller er du en som slurver litt, og derfor heller ønsker å kjøpe deg fri og velge det enkleste alternativet, nemlig endagslinser? Setter du komforten høysetet, eller kanskje er et par gjennomsnittlige, men prisgunstige linser det viktigste for deg?

I everclears brede tilbud finner du kontaktlinser for alle behov i en og samme produktfamilie. Du trenger med andre ord bare å huske varemerket everclear og deretter bestille. Og det beste av alt, som regel betaler du betydelig mindre en motsvarende endags, toukers, måneds- og premiumlinser på markedet.

Hvilke linser fra everclear passer meg?

Den smidige endagslinsen – Everclear ADM

Everclear ADM linser

En perfekt linse for deg som ønsker et forbedret syn uten å at det går utover enkeltheten med å bruke linser. Disse er til og med et bra valg for deg som er prisbevisst og ikke vil betale for mye.

Den prisgunstige månedslinsen – Everclear UV

everclear UV linser

Dette er en linse som krever litt mer av sin bruker i form av hygienehåndtering. Den gir deg derimot tilbake en lettere UV-beskyttelse og høy komfort.

Den luksuriøse premiumlinsen – Everclear Elite

everclear ELITE linser

En perfekt endagslinse for deg seg ønsker det aller beste. Her får du en silikonhydrogel-linse med maksimal komfort til en god pris. Glem tørre øyne på slutten av dagen, linsenes rehydrerende egenskaper er fantastiske.

Den luksuriøse månedslinsen – EVERCLEAR AIR

everclear AIR linser

Månedslinsen everclear AIR er en eksklusiv månedslinse i premiumssegmentet til en skikkelig god pris. Gjennom materialet silikonhydrogel puster linsen uten problemer, noe som gjør den mer behagelig å bruke, samtidig som den motvirker tørre øyne på slutten av dagen. Les mer om everclear AIR.

DEN KOMFORTABLA TVÅVECKORSLINSEN EVERCLEAR PLUS

everclear PLUS linser

Når du bruker 14-dagerslinsen everclear Plus får du et produkt som gir maksimal komfort. Linsens materiale silikonhydrogel gjør at linsen puster veldig godt, noe som motvirker tørre øyne, hele dagen. Les mer om everclear PLUS.

Husk å alltid rådføre deg med din optiker før bytte av linser. Dersom du er usikker på hvilke linser som er best for deg, eller om du har andre spørsmål, vennligst ta kontakt med vår kunnskapsrike kundeservice på telefon 23 96 48 48.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

LensWays självutnämnda modeexpert och trendspanare #1. Anser att "stil är ett sätt att säga vem man är utan att behöva yttra ett ord" som designern Rachel Zoe sade.

  Tilbake til magazine