Everclear ADM linser

MARKEDETS MEST GUNSTIGE LINSER?

Like billige som de er behagelige. De nye linsene Everclear ADM matcher de beste hydrogel-linsene, men koster betydelig mindre. Les mer om en av markedets mest gunstige linser.

For den prisbevisste forbrukereren er EVERCLEAR ADM er vanskelig å slå. De tilbyr komfort og prestasjon av høyeste klasse, til en veldig beskjeden kostnad.

BEHAGELIGE HELE DAGEN

Everclear ADM er laget av mykt hydrogel materiale, og kan takket være en unik løsning holde seg behagelige hele dagen. Dette gjennom at linsen rehydreres ved hvert blunk. Everclear ADM er til og med bevundringsverdig letthåndterlge, og smidige å ha på seg. Det er til og med utstyrt med en UV-beskyttelse.

PASSER EVERCLEAR ADM TIL ØYNENE DINE?

Har du lyst til å prøve Everclear ADM? Linsen fungerer utmerket for deg som allerede bruker noen av linseproduktene Focus Dailies, Dailes Aqua Comfort Plus, Splash One Day, Soflens Daily Disposable eller Biomedics 1Day Extra. Som alltid når det gjelder øynene dine, anbefaler vi at du bestiller time hos optiker før du bytter til en ny linsemodell.

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine