Endagslinsen everclear ELITE er en gunstig premiumlinse

GUNSTIG ENDAGSLINE MED HØY KOMFORT

Endagslinsen everclear ELITE er en gunstig premiumlinse med skikkelig bra komfort. Ta sjansen og bytt til en linse som er behagelig å ha på seg hele dagen.

Når det kommer til synet og våre øyne, vil de fleste unngå kompromisser når det kommer til linsenes kvalitet. For deg som vil bruke endagslinser med den beste komforten anbefales kontaktlinsen everclear ELITE, som lages i materialet silikonhydrogel for det best tenkbare oksygengjennomslippet.

LINSER SOM FUNGERER HELE DAGEN

Men hvorfor skal jeg engang måtte bry meg om oksygengjennomslipp tenker du kanskje? Jo, takket være linsen everclear ELITEs generøse gjennomstrømning av oksygen til øyet slipper du tørre øyne på slutten av dagen.

Det er også en linse som passer veldig bra for deg om tilbringer lengre tid foran dataskjermen eller oppholder deg i miljøer med tørr luft, for eksempel i et kontorlandskap med aircondition eller i et høyfjellsmiljø.

PASSER EVERCLEAR ELITE TIL ØYNENE DINE?

Vil du bytte til Everclear ELITE? Linsen fungerer utmerket for deg som allerede bruker noen av linseproduktene MyDay Disposable eller Clariti 1 Day. Som alltid når det gjelder øynene dine, anbefaler vi at du bestiller time hos optiker før du bytter til en ny linsemodell.

Alt du behøver å gjøre om du i dag bruker noen av disse linsene ovenfor er å bestille everclear ELITE rett hjem i postkassen


Om du er usikker på om du kan bytte til Everclear ELITE, så kan du kontakte vår kunnskapsrike kundeservice på telefon: 800 84 600

bestille nye EVERCLEAR ELITE 

 

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tilbake til magazine