Everclear UV linser

EVERCLEAR UV – EN GUNSTIG MÅNEDSLINSE

Nå finnes det en månedslinse som er like snill mot lommeboken som den er mot øynene. Everclear UV gir deg førsteklasses komfort men koster mindre en konkurrentene.

Everclear UV er en ny, sterk utfordrer til tittelen markedets mest gunstige månedslinser. Om du er på utkikk etter linser som gir deg maks verdi for pengene; «bang for the buck», behøver du ikke å lete videre.

BEHAGELIGE MÅNEDSLINSER

Everclear UV er en hydrogellinse som behagelig å ha på seg hele dagen. Den unike Edge Lift-teknologien gjør at syretilførselen til dine øyne er høy. Linsen er dessuten lette å håndtere, og har et innebygde UV-filter som hjelper å beskytte dine øyne mot solens skadelige stråler.

PASSER EVERCLEAR UV TIL DINE ØYNE?

Har du lyst til å prøve Everclear UV? Linsen passer utmerket for deg som allerede bruker noen av linsene Biomedics 55 Evolution, Clear All Day, Soflens 38 eller Soflens 59. Som alltid når det gjelder øynene dine, anbefaler vi at du bestiller time hos optiker før du bytter til en ny linsemodell.

Så dersom du er ute etter månedslinser som gir deg mye for pengene, da kan Everclear UV definitivt være linsene for deg.

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine