Gå til kassen
  Løsningen for tørre øyne

  Løsningen for tørre øyne

  Begynner linsene dine å føles ubehagelige og tørre rundt lunsj eller middagstid? Live®, clariti® og MyDay® er dagslinsene som løser dine problem med ny linseteknologi som er et sunnere valg for øyet. Les mer om hvorfor disse linsene, med det nye materialet silikonhydrogel, kan være den enkle løsningen for din øyekomfort.
  Silikonhydrogel med langvarig komfort

  Silikonhydrogel med langvarig komfort

  Tradisjonelle linser bruker et materiale som kalles hydrogel. En linse laget av gammel hydrogelmateriale tørker ut raskere, noe som kan lede til ubehag, og gjøre at den er vanskeligere å ta ut på slutten av dagen. Live®, clariti® og MyDay® har løst dette problemet ved å bruke silikonhydrogel, det nyere materialet som gjør at øyet kan puste. Med silikonhydrogel kan de beholde en god øyehelse. Du får også UV-beskyttelse, en tynnere linse og maksimal komfort, alt i en og samme kontaktlinse. Materialet slipper mer oksygen gjennom enn tradisjonelle materialer og har evnen til å holde mer vann, noe som betyr at det tar lengre tid før kontaktlinsen tørker ut.

  Begynn dagen på rett sett med endagslinser

  Begynn dagen på rett sett med endagslinser

  Gjør det enda enklere å bruke linser med endagslinser i silikonhydrogel. Du starter hver dag med en ny og frisk linse som er full av fuktighet, noe som betyr at det tar lengre tid før linsen tørker ut. Du trenger ikke å bekymre deg for å rengjøre linsen på slutten av dagen. Det er det enkleste og sunneste valget du kan ta for øynene dine, ganske enkelt!

  Produkter

  loading... 6 av 6 produkter