Gå til kassen
   Løsningen for tørre øyne

   Løsningen for tørre øyne

   Begynner linsene dine å føles ubehagelige og tørre rundt lunsj eller middagstid? Live®, clariti® og MyDay® er dagslinsene som løser dine problem med ny linseteknologi som er et sunnere valg for øyet. Les mer om hvorfor disse linsene, med det nye materialet silikonhydrogel, kan være den enkle løsningen for din øyekomfort.
   Silikonhydrogel med langvarig komfort

   Silikonhydrogel med langvarig komfort

   Eldre kontaktlinser lages i et materiale som heter hydrogel. En linse laget i gammelt hydrogel-materiale tørker ut raskere, noe som kan medføre ubehag, og gjør at den er mer vanskelig å ta ut på slutten av dagen. Live®, clariti® og MyDay® er i stedet laget av et nyere materiale som heter silikonhydrogel, et nyere materiale som lar øyet få puste. Med silikonhydrogel kan du beholde en god øyehelse. Du får også UV-beskyttelse, en tynnere linse og maksimal komfort, alt i en og samme kontaktlinse. Materialet slipper gjennom mer oksygen enn tradisjonelle materialer, og har evnet til å beholde mer vann, noe som gjør at det tar lengre tid før kontaktlinsen tørker ut.

   Begynn dagen på rett sett med endagslinser

   Begynn dagen på rett sett med endagslinser

   Gjør det enda enklere å bruke linser med endagslinser i silikonhydrogel. Du starter hver dag med en ny og frisk linse som er full av fuktighet, noe som betyr at det tar lengre tid før linsen tørker ut. Du trenger ikke å bekymre deg for å rengjøre linsen på slutten av dagen. Det er det enkleste og sunneste valget du kan ta for øynene dine, ganske enkelt!

   "Siden jeg byttet til linser med dette nye materialet, får jeg ikke lengre tørre øyne i løpet av dagen. Enkle å håndtere og det var lett å bestille!" - Therese G