Gå til kassen
  ULTRA
  599 kr

  ULTRA

  Månedslinser

  599 kr

  Ultra månedslinser er utformet for deg som sitter foran skjermen mye.

  ULTRA fra Bausch & Lomb er en månedslinse laget av silikonhydrogel som beholder fuktigheten i opptil 16 timer per dag. Teknonoligen bak linsen kalles MoistureSeal, og den gjør linsen veldig effektiv på å motvirke trøtte øyne. Linsen er tilpasset deg som lever et moderne liv med mye tid foran skjermen.

  ULTRA - månedslinser for et moderne liv

  ULTRA er utviklet med tanke på mennesker som bruker nye tid foran skjermen. Det er et faktum at en (alt) større del av våre arbeid gjøres foran en skjerm. Og til og med på fritiden sitter vi foran dataer, surfebrett og mobiler. Det stiller høyere krav til våre linser. ULTRA slipper gjennom store mengder med okysgen til dine øyne, noe som fører til mindre trøtte øyne på kveldene. De er til og med utrustet med HD-definition optics som hjelper til å gi skarpt og klart syn i (svagt opplyste) omgivelser.

  Spesifikasjon

  Produsent
  Bausch & Lomb
  Styrkeomfang
  -12,00 til +6,00
  Basiskurve
  8,5
  Diameter
  14,2
  Materiale
  Samfilcon A
  Væskeinnhold
  46%
  Håndteringsfargede
  Ja
  For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

  Slik kan du etterspørre en linseseddel.

  Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
  Hei!
  Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
  *Ditt navn
  *Din adresse
  Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

  To måter å bestille på

  Röd knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
  Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
  Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.