Gå til kassen
   Salg! Opptil 50% på alle linser
   ULTRA for Presbyopia
   737 kr 899 kr
   18%

   ULTRA for Presbyopia

   Multifokale linser

   737 kr 899 kr
   18%

   ULTRA for Presbyopia fra Bausch & Lomb er multifokale månedslinser spesielt utformet for å motvirke effektene av presbyopi (ålderssynthet).De er dessuten laget for deg som spanderer lange perioder foran digitale skjermer i baktanke.

   Motvirker trøtte øyne

   Når vi bruker en datamaskin, mobil eller et nettbrett, så blunker vi mindre. Dette gjør at dine øyne ofte blir tørre og ubehagelige. ULTRA for Presbyopia bruker en teknologi som kalles MoistureSeal™ for å beholde 95% av linsens fuktighet i opptil 16 timer om dagen, selv om du sitter foran en skjerm den største delen av tiden.

   Ultra gir stabilt og behagelig syn

   For å gå tydelig, stabilt og behagelig syn, uavhengig av astand, tar ULTRA for Presbyopia i bruk av et progressivt design med tre soner. Dette muliggjør sømløse overganger mellom det nære, mellomliggende og långsiktiga (det som er på avstand). Det gjør at du uansett hva du gjør, alltid har et perfekt syn uten behov for briller.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Bausch & Lomb
   Styrkeomfang
   +6,00 til -10,00 Low: +0,75 til +1,50 High: +1,75 til +2,50
   Basiskurve
   8,5
   Diameter
   14,2
   Bæretid
   1 måned
   Materiale
   Samfilcon A
   Væskeinnhold
   46%
   Håndteringsfargede
   Ja
   For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

   Slik kan du etterspørre en linseseddel.

   Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
   Hei!
   Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
   *Ditt navn
   *Din adresse
   Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

   To måter å bestille på

   Röd knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
   Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
   Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.