20%
Solo Care Aqua

Solo Care Aqua

Linsevæsker 360 ml - Alcon

89 kr71 kr

Spesifikasjon

Produsent
Alcon
Linsetype
Linsevæsker
360 ml
Ja, polyhexanide 0.0001%.
Innhold
En isoton, vannbasert antimikrobiell/antibakteriell væske med polyheksanid 0,0001 % som aktiv ingrediens og konserveringsmiddel, Hydrolock (dekspantenol og sorbitol), natriumfostat, trometamin, poloksamer 407 og dinatriumedetat.
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mer om produktene

Solo-Care Aqua er en linsevæske for rengjøring, håndtering, sinfeksjon og oppbevaring av myke kontaktlinser. Den fjerner proteinbelegg og forhindrer at linsene tørker ut. Et isolerende linseetui som forhindrer bakterievekst, følger med hver flaske.

En åpen forpakning må brukes innen 6 måneder. Deretter må all resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

Produktomtaler

(1 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

5.0
1

Edit 03/18 : Endelig kommet ny kork! Hurra! [God linsevæske, men den skrukorken kan aldri strammes til etter den er åpnet slik at det lekker væske ut på reise]

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.