Gå til kassen
   PureVision2 for Astigmatism
   488 kr 610 kr
   20%

   PureVision2 for Astigmatism

   Toriske linser

   488 kr 610 kr
   20%
   Produsenten Bausch & Lomb har sluttet å lage visse parametere av PureVision2 for Astigmatism. Vi anbefaler å oppgradere til ULTRA for Astigmatism.

   Bausch & Lomb har forsinkelser i produksjonen av dette produktet og det kan derfor være en god del lengre leveransetid enn vanlig. Vi anbefaler en endring til ULTRA.

   PureVision2 for Astigmatism fra Bausch & Lomb er en torisk kontaktlinse. Den mest moderne optikk teknologien er brukt for å fremstille denne linsen spesielt til deg som lider av astigmatisme. Linsen er utstyrk med såkalt High Definition- optikk, som forbedrer mørkesynet og gir et merkbart klarere og skarpere syn. PureVision 2 for Astigmatism har også funksjonen Auto Align Design, som gir fantastisk stabilitet til linsene og motvirker syn forstyrrelser ved raske bevegelser. Den tynne designen er utformet slik at høye nivåer oksygen kan passere gjennom linsen når den er i bruk. Linsen forvares i en fuktrik væske som gir deg enestående komfort allerede når du setter i linsene.

   Døgnlinser kan brukes døgnet rundt i opptil én måneds tid. Det varierer hvor lenge døgnlinser kan brukes før de skal kastes. Følg derfor alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Bausch & Lomb
   Type
   Døgnlinser/Månedslinser/Toriske linser
   packed@prodPagePop
   6 linser/box
   Styrkeomfang
   +6.00 til -9.00
   Basiskurve
   8.9
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
   Akse
   10 til 180
   Bæretid
   1 måned
   Materiale
   Balafilcon A (Silikonhydrogel)
   Væskeinnhold
   36 %
   Inn- og utmerking
   Nej
   UV-beskyttelse
   Nej
   Håndteringsfargede
   Ja