Gå til kassen
   Proclear Toric
   579 kr

   Proclear Toric

   Toriske linser

   579 kr

   Proclear Toric er toriske månedslinser fra CooperVision som både korrigerer din astigmatisme og er bekvemme hele dagen.

   Proclear Toric fra kontaktlinseprodusenten CooperVision er toriske månedslinser som korrigerer din astigmatisme og føles behagelige hele dagen. For deg som vanligvis får problem med tørre øyne når du bruker linser kan Proclear Toric derfor være et bra alternativ. Proclear Toric er nemlig utrustet med CooperVisions patenterte PC Technology. Det er en teknologi som gjør at vannmolekyler bli en del av selve linsen, noe som skaper en naturlig motstand mot tørrhet.

   Proclear Toric korrigerer ikke bare din astigmatisme, de gir deg også komfort på beste måte. For at du skal kunne trives med dine linser kreves det at de er skjønne, og på det området leverer Proclear Toric. Dette er toriske linser som holder seg 96% fuktige under hele dagen. Proclear Toric er designet for å beholde fukt under hele dagen og passer derfor spesielt fra for linsebrukere som bruker mye tid foran en dataskjerm eller befinner seg i miljø med tørr luft.

   Lider du av astigmatisme er det veldig viktig at dine linser sitter stabilt på dine øyne. Dette er for at de skal håndtere symptom som uskarpt syn. Proclear Toric er designet for å sitte stabilt, og kan derfor levere skarp og klar skarphet hele dagen. Med Proclear Toric har CooperVision levert toriske linser som er skikkelig behagelige. Pass på å kjøpe dine Proclear Toric her på LensWay og få markedets beste service med på kjøpet.

   Månedslinser kan brukes i opptil én måned. De skal tas ut og rengjøres hver kveld og settes inn igjen neste morgen. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   CooperVision
   Type
   Toriske månedslinser
   Styrkeomfang
   -8,00 til +6,00
   Basiskurve
   8,8
   Diameter
   14,4
   Cylinder
   -1,75; -1,25 og 0,75
   Akse
   10 til 180
   Bæretid
   1 måned
   Materiale
   Omafilcon A
   Væskeinnhold
   62%
   Håndteringsfargede
   Ja
   For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

   Slik kan du etterspørre en linseseddel.

   Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
   Hei!
   Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
   *Ditt navn
   *Din adresse
   Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

   To måter å bestille på

   Svart knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
   Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
   Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.

   Slik starter du et linseabonnement

   1. Legg de produktene i kassen som di vil ha tilsendt hjem automatisk.
   2. Gå til kassen og velg å skape et abonnement av din ordre. Velg hvor ofte de skal leveres.
   3. Da er det klart! Nå kan du lene deg tilbake så fikser vi resten.
   • Alltid 10% rabatt og prisgaranti
   • Ingen bindingstid - enkel håndtering gjennom Mine Sider
   • Fri frakt
   Les mer her