Gå til kassen
   Proclear 1 day multifocal
   399 kr

   Proclear 1 day multifocal

   Multifokale linser

   399 kr

   Proclear 1 day multifocal er progressive endagslinser fra Coopervision som hjelper deg som har synsfeilen presbyopi med å se klart på alle avstander.

   Proclear 1 day multifocal fra CooperVision er progressive linser som hjelper deg med presbyopi til å se godt igjen. Det antas at over en milliard mennesker lider av tilstanden presbyopi, som også kalles alderssynthet. Presbyopi oppstår vanligvis hos mennesker i 40-årsalderen, og da dreier deg seg gjerne om vansker med å fokusere på nære gjenstander eller vansker med å se i dårlig opplyste miljøer. Med Proclear 1 day multifocal får du endagslinser som korrigerer denne synsendringen og gjør at du kan se godt på nært hold, på avstand og alt imellom der.

   En annen fordel med Proclear 1 day multifocal er at de er endagslinser, slik at du får den komforten det er å kunne bytte til nye, friske linser hver dag. Helsefordelene ved å bytte linser hver dag er mange, og du slipper også å bruke tid på stell av linsene dine. Proclear 1 day multifocal er utformet med tanke på utmerket syn på alle avstander, uten å kompromisse med komforten. Dette er progressive linser som også er ideelle for å korrigere tørrhet i øynene.

   Proclear 1 day multifocal är tillverkat av ett material som innehåller PC Hydrogel, vilket är ett ämne som binder vatten till linsen och håller den fuktig och bekväm hela dagen. För dig som letar efter linser som håller sig fuktiga i torra miljöer är Proclear 1 day multifocal ett väldigt bra val. Även för dig som vanligtvis upplever obehag eller torrhet när du använder kontaktlinser är Proclear 1 day multifocal värd ett försök. Proclear 1 day multifocal är dessutom biokompatibla, vilket innebär att dessa linser är utformade till att imitera cellerna i ögat. Vilket resulterar i en mer naturlig synupplevelse. Det här är helt enkelt progressiva linser som ger dig med presbyopi möjligheten att fortsätta leva ett aktivt liv. Passa på att köpa dina Proclear 1 day multifocal här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

   Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid optikerens anvisninger vet bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   CooperVision
   Type
   Progressive endagslinser
   Styrkeomfang
   +6.00 til -10.00 ( i steg av 0.25; i steg av 0.50 etter -6.00)
   Basiskurve
   8.7
   Diameter
   14.2
   Materiale
   Omafilcon A
   Væskeinnhold
   60 %
   Håndteringsfargede
   Ja
   For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

   Slik kan du etterspørre en linseseddel.

   Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
   Hei!
   Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
   *Ditt navn
   *Din adresse
   Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

   To måter å bestille på

   Svart knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
   Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
   Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.

   Slik starter du et linseabonnement

   1. Legg de produktene i kassen som di vil ha tilsendt hjem automatisk.
   2. Gå til kassen og velg å skape et abonnement av din ordre. Velg hvor ofte de skal leveres.
   3. Da er det klart! Nå kan du lene deg tilbake så fikser vi resten.
   • Alltid 10% rabatt og prisgaranti
   • Ingen bindingstid - enkel håndtering gjennom Mine Sider
   • Fri frakt
   Les mer her