20%
Oxysept 1-Step

Oxysept 1-Step

Linsevæske 300 - Abbott

119 kr95 kr

Spesifikasjon

Produsent
Abbott
Linsetype
Linsevæske
300ml
Nei
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
60 dager etter at flasken åpnet.
Etui medfølger
Ja

Mer om produktene

Oxysept 1-Step - en effektiv rengjøringsløsning for dine linser.

Oxysept 1-Step er en effektiv linseregjøringsvæske som rengjør og desinfiserer alle typer linser. I forpakningen finnes en rengjøringsløsning, men også nøytraliseringstabletter. Slik bruker du produktet:

1. Hell væsken i det medfølgende linseetuiet og legg i en tablett sammen med dine linser. 2. Etter 6 timer er nøytraliseringsprosessen avsluttet og peroxidløsningen har endret seg til en saltløsning. Om væsken er fargeløs, innebærer det at ingen tablett er blitt tilsatt eller at den ikke har løst seg opp. Er den i stedet rosa innebærer det at tabletten har blitt tilsatt i væsken. Når linsene er desinfiserte og peroxidløsningen har blitt nøytralisert kan du sette de i øynene dine. 3. Nyt dine rene og bakteriefrie linser!

OBS. Vær nøye med å aldri sette linsene direkte inn i øyet uten at løsningen har blitt nøytralisert da dette kan medføre øyeskader. Om du får unøytralisert løsning i øyet bør du med en gang ta ut linsen og skylle dine øyne med vann eller saltløsning.

Produktomtaler

(0 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.