Gå til kassen
  Oxyal

  Oxyal

  Øyedråper 10 ml - Bausch & Lomb

  119 kr

  Spesifikasjon

  Produsent
  Bausch & Lomb
  Type
  Øyedråper
  Box sizes
  10ml
  Preservative
  Oxyd
  Innhold
  Natriumklorid, trometamin, hydroksypropylmetylcellulose, tyloksapol, EDTA (etylendiamin tetraeddiksyre), polyheksametylenbiguanid 0,0001%, sterilt vann
  Holdbarhetstid (åpnet beholder)
  60 dager

  Mer om produktene

  Oxyal øyedråper fra Bausch & Lomb beskytter og smører irriterte, tørre og trette øyne.

  Oxyal øyedråper er et bra tilbehør for deg som bruker kontaktlinser og som får tørre og trette øyne. Øynene dine anstrenger hver dag og mange ytre faktorer som langvarig stirring på bildeskjermer og monitorer, klimaanlegg, støv, forurensing m. m. leder til tørre øyne. Med Oxyal øyedråper kan du unnvike eller lindre disse besværene.  Den lille 10 ml flasken er praktisk og du kan ta med Oxyal overalt.

  Oxyal øyedråper inneholder hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i øyet og viktige elektrolytter som hjelper øyet til å opprettholde den fysiologiske balansen, gjenopprette tårefilmen og dens viktige rolle i å tilføre øyet næringsstoffer og beskytte mot infeksjoner. Oxyal inneholder det biologiske nedbrytningsbare konserveringsmiddelet Oxyd som i kontakt med øyet umiddelbart brytes ned til oksygen og naturlige salter. Fordi Oxyal ikke inneholder noen konserveringsmidler som påvirker øyet, kan det brukes sammen med kontaktlinser uten at man må ta ut linsene.

  Får du tørre eller irriterte øyne er det bare å dryppe litt Oxyal i øynene. En til to dråper av Oxyal i hvert øye holder for de fleste. En åpnet flaske kan brukes innen to måneder. Ta vare på øynene dine og kjøp Oxyal til en gunstig pris her på LensWay.

  En eller to dråper Oxyal i hvert øye for å linde besværet. Brukes ved behov eller ifølge legens anbefaling.

  En åpen forpakning må brukes innen 60 dager. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

  Produktomtaler