Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Gjenta bestilling

Oxyal

Øyedråper - Bausch & Lomb

Oxyal
  • Oxyal thumbnail

129 kr

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Spesifikasjon

Produsent
Bausch & Lomb
Linsetype
Øyedråper
10ml
Oxyd
Innhold
Natriumklorid, trometamin, hydroksypropylmetylcellulose, tyloksapol, EDTA (etylendiamin tetraeddiksyre), polyheksametylenbiguanid 0,0001%, sterilt vann
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
60 dager

Mer om produktene

Oxyal øyedråper fra Bausch & Lomb beskytter og smører irriterte, tørre og trette øyne.

Oxyal øyedråper er et bra tilbehør for deg som bruker kontaktlinser og som får tørre og trette øyne. Øynene dine anstrenger hver dag og mange ytre faktorer som langvarig stirring på bildeskjermer og monitorer, klimaanlegg, støv, forurensing m. m. leder til tørre øyne. Med Oxyal øyedråper kan du unnvike eller lindre disse besværene.  Den lille 10 ml flasken er praktisk og du kan ta med Oxyal overalt.

Oxyal øyedråper inneholder hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i øyet og viktige elektrolytter som hjelper øyet til å opprettholde den fysiologiske balansen, gjenopprette tårefilmen og dens viktige rolle i å tilføre øyet næringsstoffer og beskytte mot infeksjoner. Oxyal inneholder det biologiske nedbrytningsbare konserveringsmiddelet Oxyd som i kontakt med øyet umiddelbart brytes ned til oksygen og naturlige salter. Fordi Oxyal ikke inneholder noen konserveringsmidler som påvirker øyet, kan det brukes sammen med kontaktlinser uten at man må ta ut linsene.

Får du tørre eller irriterte øyne er det bare å dryppe litt Oxyal i øynene. En til to dråper av Oxyal i hvert øye holder for de fleste. En åpnet flaske kan brukes innen to måneder. Ta vare på øynene dine og kjøp Oxyal til en gunstig pris her på LensWay.

En eller to dråper Oxyal i hvert øye for å linde besværet. Brukes ved behov eller ifølge legens anbefaling.

En åpen forpakning må brukes innen 60 dager. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.