Gå til kassen
Oakley
  • OO9013-C5 Frogskins thumbnail
  • OO9013-C5 Frogskins thumbnail
  • OO9013-C5 Frogskins thumbnail

OO9013-C5 Frogskins

Oakley

1320 kr Rek. pris:1320 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
143 mm
Linsebredde:
55 mm
Linsehøyde:
44 mm
Nesebro:
17 mm
Stanglengde:
139 mm
Materiale:
Plast
Farge
Matte Tortoise
Farge på glass:
Brown
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Oakley Frogskins er et par klassiske solbriller fra Oakley som i dag er hottere enn noen gang.

Oakley Frogskins fra den amerikanske solbrilleprodusenten Oakley er et av varemerkets mest klassiske solbriller. Det var nemlig Oakley Frogskins som på det glade 80-tallet virkelig satte navnet Oakley på kartet. På 80-tallet var Oakley et av selskapene som revolusjonerte markedet for solbriller. Oakley Frogskins var et par solbriller som klarte å kombinere trendy design med nyskapende komponenter på en helt ny måte.

Dette er altså solbrillene ungdommene gikk med da Ronald Reagan satt i Det hvite hus og Run-D.M.C. toppet listene, og de føles fremdeles like aktuelle og nyskapende. Da Oakley relanserte Frogskins for noen år siden, passet de også på å oppgradere modellen med litt av dagens teknologi. Oakley Frogskins lages nå av plastmaterialet O-Matter. Dette er et materiale som er veldig lett og solid, noe som bidrar sterkt til at Oakley Frogskins er veldig komfortable i bruk.

Oakley Frogskins har en mykt rektangulær front og flott formede stenger. På utsiden av stangen ser vi Oakleys klassiske logo. Oakley Frogskins har i tillegg noen av markedets beste solglass. Glassene er laget av Plutonite, som effektivt filtrerer bort all UV-stråling og gir deg skarpt syn av topp kvalitet. Dette er en designklassiker som Oakley har videreutviklet og gjort enda bedre. Oakley Frogskins kommer med vår sterkeste anbefaling.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler