Nerdwax

Nerdwax

Voks 1 st - Nerdwax

129 kr

Spesifikasjon

Produsent
Nerdwax
Linsetype
Voks
Innhold
Bivoks, Kokosolje, Gummi harpiks, Peppermynteolje

Mer om produktene

Hold brillene på plass med Nerdwax!

Nerdwax er en supersmart løsning som er spesifikt laget for å holde brillene dine på plass. Produktet inneholder kun naturlige og organiske ingredienser for ikke å påvirke huden din. Nerwax holder i alt fra en time til en hel dag. Det er avhengig av hvor mye du bruker og hva du gjør under dagen. Om du svetter mye (for eksempel ved trening), bør du legge et ekstra tykt lager.

Å bruke Nerdwax er enkelt. Slik gjør du:

  1. Rengjør brillene dine med klut og pussemiddel. Dersom de er oljete og møkkete blir det vanskelig for Nerdwax å feste.
  2. Påfør Nerdwax på den delen av innfatningens front som ligger mot nesen og gjør det samme på enden av brillestengene. Dersom brillene dine har neseputer, påfører du Nerdwax direkte på dem. Ettersom at flaten da er mindre kan du behøve å bruke med enn vanlig.
  3. Når du ikke lenger har bruk for Nerdwax rengjør du brillene dine.

Produktomtaler

(0 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.