Briller fra C/Jacobsen

C/Jacobsen – naturlig skjønnhet vinner

C/Jacobsen er skandinavisk design på sitt aller beste. Tenk deg sekundene etter litt friskt sommerregn, når dråpene på bakken reflekterer lyset fra solens varmende stråler. En slik subtil men likevel ursterk skjønnhet finner du i ethvert brillepar i C/Jacobsens brede kolleksjon.

For å oppdage essensen i et varemerke kan det være lurt å undersøke røttene, noe som også gjelder for C/Jacobsen. C/Jacobsen har tatt utgangspunkt i skandinavisk designtradisjon, der naturlige fargevalg og et minimalistisk formspråk lenge har dannet grunnlaget, for å hente inspirasjon til designen av sine briller.

Gjennom trygge materialvalg som stål og acetat, ikke sjelden i en finurlig forening, skaper C/Jacobsens stilbevisste designduo magi for øynene dine. Formene tillates å være så vel runde som ovale og rektangulære. Her finner vi også en og annen cateye- og pilotbrille. Ofte føres moderne design sammen med mer klassiske elementer som vi også finner hos noen av verdens mest fremgangsrike brilleprodusenter.

Nettopp måten enkelheten og det avskallede tillates å dominere det visuelle formspråket på, har blitt til C/Jacobsens fremste styrke. Varemerket har raskt blitt en sterkt lysende stjerne på brillehimmelen og et brillemerke for deg som elsker gammelt i moderne tapping. Med andre ord perfekt for den stilbevisste som vil investere i et par tidløse briller med lang levetid. I kolleksjonen finner du blant annet flere retrobriller i runde former som tillates å ta plass og som er helt tidsriktige.

briller med initialene C/J er inngravertEn morsom detalj er den karakteristiske gullprikken på innsiden av stengene, der initialene C/J er inngravert.

De fleksible hengslene som er festet på innsiden av fronten, gjør at brillene tilpasser seg optimalt etter alle ansikt. Langs utsiden av disse går det en sølv- eller gulltråd, akkurat der stengene møter fronten. Tråden symboliserer styrken i det tynne og avskallede som har blitt C/Jacobsens signum.

Brillene har en naturlig fargesetting med nyanser, ofte i rav og svart, som harmoniserer perfekt med det frie og naturnære som utgjør C/Jacobsens kjerne.

Greit å vite: C/Jacobsens briller leveres i et stilrent etui i skinnimitasjon. Prismessig ligger varemerket i mellomsegmentet.

EN FORMSTERK DUO FRA C/JACOBSEN

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine