Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Gjenta bestilling

Hylo-Care

Komfortdråper - Ursapharm

Hylo-Care
  • Hylo-Care thumbnail

175 kr

Spesifikasjon

Produsent
Ursapharm
Linsetype
Komfortdråper
10ml
Nei
Innhold
En steril løsning uten konserveringsmidler med 1mg/ml natriumhyaluronat, dexpantenol,citratbuffer og vann.
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
6 måneder

Mer om produktene

Hylo-Care er øyedråper som er laget spesielt til deg som bruker kontaktlinser.

Hylo-Care øyedråper er et bra tilbehør for deg som bruker kontaktlinser. Dette er nemlig øyedråper som er designet for å fukte og ta vare på trøtte øyne. Hylo-Care kommer i en liten og smidig forpakning på 10 ml som du kan ta med overalt. Når øynene føles tørre er det bare å dryppe på Hylo-Gel slik at øynene raskt får tilbake den behagelige følelsen. Hylo-Care inneholder ingen konserveringsmiddel og kan derfor brukes sammen med alle typer kontaktlinser.

Det er flere årsaker til at man får tørre øyne, for eksempel lange dager foran dataskjermen, forurensing og tørre miljøer kan være andre grunner, uansett er Hylo-Care en redder når nøden er størst.

Hylo-Care inneholder dexpantenol som er en B-vitamin som er på fremme lindringen av såre øyne. Øyedråpene inneholder også hyaluronsyre som er en naturlig substans som finnes i øyet som hjelper til å fukte, smøre og beskytte øyets overflate.

Dette er øyedråper som kan forenkle hverdagen din og gjøre linsebruken behagelig. Ta vare på øynene dine og kjøp Hylo-Care her på LensWay.

Anbefalt dosering: èn dråpe tre ganger daglig på hvert øye. Hylo-Care er skånsom mot øyet og behandlingstiden er ubegrenset.

Hylo-Care kommer i en unik flaske. Du holder flasken over øyet og med et raskt trykk kommer èn dråpe ut.

En åpen forpakning må brukes innen 6 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.