Gå til kassen
   Hylo-Care
   179 kr143 kr
   20%
   Hylo-Care
   • Hylo-Care thumbnail
   • Hylo-Care thumbnail

   Hylo-Care

   Øyedråper 10 ml - Ursapharm

   179 kr143 kr

   Spesifikasjon

   Produsent
   Ursapharm
   Type
   Øyedråper
   packed@prodPagePop
   10ml
   preservative@prodPagePop
   Nei
   Innhold
   En steril løsning uten konserveringsmidler med 1mg/ml natriumhyaluronat, dexpantenol,citratbuffer og vann.
   Holdbarhetstid (åpnet beholder)
   6 måneder

   Mer om produktene

   Hylo-Care er øyedråper som er laget spesielt til deg som bruker kontaktlinser.

   Hylo-Care øyedråper er et bra tilbehør for deg som bruker kontaktlinser. Dette er nemlig øyedråper som er designet for å fukte og ta vare på trøtte øyne. Hylo-Care kommer i en liten og smidig forpakning på 10 ml som du kan ta med overalt. Når øynene føles tørre er det bare å dryppe på Hylo-Gel slik at øynene raskt får tilbake den behagelige følelsen. Hylo-Care inneholder ingen konserveringsmiddel og kan derfor brukes sammen med alle typer kontaktlinser.

   Det er flere årsaker til at man får tørre øyne, for eksempel lange dager foran dataskjermen, forurensing og tørre miljøer kan være andre grunner, uansett er Hylo-Care en redder når nøden er størst.

   Hylo-Care inneholder dexpantenol som er en B-vitamin som er på fremme lindringen av såre øyne. Øyedråpene inneholder også hyaluronsyre som er en naturlig substans som finnes i øyet som hjelper til å fukte, smøre og beskytte øyets overflate.

   Dette er øyedråper som kan forenkle hverdagen din og gjøre linsebruken behagelig. Ta vare på øynene dine og kjøp Hylo-Care her på LensWay.

   Anbefalt dosering: èn dråpe tre ganger daglig på hvert øye. Hylo-Care er skånsom mot øyet og behandlingstiden er ubegrenset.

   Hylo-Care kommer i en unik flaske. Du holder flasken over øyet og med et raskt trykk kommer èn dråpe ut.

   En åpen forpakning må brukes innen 6 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

   Produktomtaler