Gå til kassen
  Hylo-Care

  Hylo-Care

  Komfortdråper 10 ml - Ursapharm

  175 kr

  Spesifikasjon

  Produsent
  Ursapharm
  Linsetype
  Komfortdråper
  Box sizes
  10ml
  Preservative
  Nei
  Innhold
  En steril løsning uten konserveringsmidler med 1mg/ml natriumhyaluronat, dexpantenol,citratbuffer og vann.
  Holdbarhetstid (åpnet beholder)
  6 måneder

  Mer om produktene

  Hylo-Care er øyedråper som er laget spesielt til deg som bruker kontaktlinser.

  Hylo-Care øyedråper er et bra tilbehør for deg som bruker kontaktlinser. Dette er nemlig øyedråper som er designet for å fukte og ta vare på trøtte øyne. Hylo-Care kommer i en liten og smidig forpakning på 10 ml som du kan ta med overalt. Når øynene føles tørre er det bare å dryppe på Hylo-Gel slik at øynene raskt får tilbake den behagelige følelsen. Hylo-Care inneholder ingen konserveringsmiddel og kan derfor brukes sammen med alle typer kontaktlinser.

  Det er flere årsaker til at man får tørre øyne, for eksempel lange dager foran dataskjermen, forurensing og tørre miljøer kan være andre grunner, uansett er Hylo-Care en redder når nøden er størst.

  Hylo-Care inneholder dexpantenol som er en B-vitamin som er på fremme lindringen av såre øyne. Øyedråpene inneholder også hyaluronsyre som er en naturlig substans som finnes i øyet som hjelper til å fukte, smøre og beskytte øyets overflate.

  Dette er øyedråper som kan forenkle hverdagen din og gjøre linsebruken behagelig. Ta vare på øynene dine og kjøp Hylo-Care her på LensWay.

  Anbefalt dosering: èn dråpe tre ganger daglig på hvert øye. Hylo-Care er skånsom mot øyet og behandlingstiden er ubegrenset.

  Hylo-Care kommer i en unik flaske. Du holder flasken over øyet og med et raskt trykk kommer èn dråpe ut.

  En åpen forpakning må brukes innen 6 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

  Produktomtaler