Gå til kassen
   Focus DAILIES
   464 kr 580 kr
   20%

   Focus DAILIES

   Endagslinser

   464 kr 580 kr
   20%

   Focus Dailies er endagslinser fra Alcon som er både prisgunstige og komfortable.

   Focus Dailies fra Alcon er en av verdens mest solgte endagslinser. Når du kjøper Focus Dailies, får du linser som er like behagelige som de er enkle å bruke. Den høye komforten og de fuktgivende egenskapene har gjort denne linsen til en skikkelig bestselger.

   Focus Dailies er produsert i materialet polyvinylalkohol, som inneholder et biokompatibelt stoff. Dette stoffet fungerer som en erstatning for tårene dine, slik at øynene dine fuktes hver gang du blunker. Det betyr at Focus Dailies kan gi deg komfort ved hvert blunk.

   Det tynne materialet som Focus Dailies er laget av, bidrar til å hindre at det dannes proteinbelegg på linsen. Bakterier som kan forårsake øyebetennelser, har dessuten vanskeligheter med å få feste på endagslinser. Focus Dailies er også et godt valg for deg som er allergisk, fordi linser av denne typen er betydelig mindre utsatt for å få pollenbelegg.

   Focus Dailies er et godt valg hvis du har en aktiv livsstil. Med disse myke linsene kan du helt fokusere på sport, uten å være bekymret for at de vil bryte. Bare ta ut linsene når dagen og øvelsen er over. Focus Dailies er også veldig bra for de som ofte er på farten, da du ikke trenger å bruke tid på rengøring.

   Med Focus Dailies kan du nyte skarp og klar visjon som varer hele dagen. Vi snakker om linser som har tusenvis av fornøyde brukere rundt om i verden. Kjøp Focus Dailies her hos LensWay, og få bransjens beste service på kjøpet.

   Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Alcon
   Type
   Endagslinser
   Styrkeomfang
   -10,00 til +6,00
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   13.8
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Nelfilicon A
   Væskeinnhold
   69%
   Håndteringsfargede
   Ja