Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

Erika RB4171-710/71

Ray-Ban

Ray-Ban
"Vintage og retro. Behøver man å si noe mer?"
Ray-Ban
 • Erika RB4171-710/71 thumbnail
 • Erika RB4171-710/71 thumbnail
 • Erika RB4171-710/71 thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1310 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
54 mm
Linsehøyde:
42 mm
Nesebro:
18 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farge
Light Havana
Farge på glass:
Green
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB4171 Erika er et par solbriller fra Ray-Ban som stikker seg ut med sitt fullendte design. Ta sjansen du også og oppdage denne lekre solbrillen! Med Erika blir hver outfit eller look komplett. Den noe overdimensjonerte fronten gir ekstra dekning og 100% UV-beskyttelse, og de rette metallstengene garanterer komfort av høyeste standard. Den myke nesebroen er en ekstra twist på en ellers prikkfri design. Ray-Bans klassiske logo sitter naturligvis på siden på brillestengene.

Denne versjonen av RB4171 Erika har en brunmelert front, stålfargede brillestenger og grønne glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.