Gå til kassen
   DAILIES TOTAL1 Multifocal
   1329 kr 1399 kr
   5%

   DAILIES TOTAL1 Multifocal

   Multifokale linser

   1329 kr 1399 kr
   5%

   Dailies Total 1 Multifocal er endagslinsen med den beste pusteevnen og den høyeste oksygengjennomtrengeligheten av alle endagslinser på markedet.

   Dailies Total 1 Multifocal fra Alcon er endagslinser for deg som kun nøyer deg med det beste. Den unike teknologien i disse linsene gir deg et produkt som er enestående når det gjelder komfort og kvalitet. Linsene er de første på markedet med et optimalisert vanninnhold, fra 33 % til over 80 % i linseoverflaten. Dette gjør at kontaktlinsene bevarer 100 % av glideeffekten etter en hel dags bruk.

   Det høye vanninnholdet bidrar til at friksjonen minimeres mellom disse linsene og det ømtålige vevet i øyet. Det resulterer i at Dailies Total 1 Multifocal kan levere en følelse av silkemyk komfort som varer hele dagen. Også pusteevnen er eksepsjonelt høy i Dailies Total 1 Multifocal, siden vanninnholdet etterligner det naturlige i øyet. Altså ideelle endagslinser for deg som lett får tørre og trette øyne. Kjøp dine Dailies Total 1 Multifocal her på LensWay og få bransjens beste kundeservice på kjøpet.

   Endagslinser kan brukes én dag og skal kastes etter hver gangs bruk. Følg alltid optikerens anbefalinger for bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Alcon
   packed@prodPagePop
   30/90
   Styrkeomfang
   +6.00 til -10.00
   Basiskurve
   8.5
   Diameter
   14.1
   Ekstra styrke
   LOW - Max ADD: +1,25 MED - Max ADD: +2,00 HI - Max ADD: +2,50
   Materiale
   Delefilcon A
   Væskeinnhold
   33%
   Håndteringsfargede
   Vistint