Gå til kassen
   DAILIES AquaComfort Plus Toric
   736 kr 920 kr
   20%

   DAILIES AquaComfort Plus Toric

   Toriske linser

   736 kr 920 kr
   20%

   Dailies AquaComfort Plus Toric er toriske endagslinser fra Alcon som korrigerer din astigmatisme og tilfører øynene dine fuktighet ved hvert blunk.

   Dailies AquaComfort Plus Toric er toriske endagslinser fra linseprodusenten Alcon som korrigerer din astigmatisme og gir dine øyne en fantastisk følelse av komfort. Dailies AquaComfort Plus Toric er en videreutvikling og oppgradering av den populære Focus Dailies Toric. Blant annet tilbyr Dailies AquaComfort Plus Toric et større utvalg av styrker.

   Dette innebærer at om du vil bytte fra Focus Dailies Toric til Dailies AquaComfort Plus Toric så går det helt fint. For ca. 99 % av de som tidligere har brukt Focus Dailies Toric fungerer det helt fint å bytte til Dailies AquaComfort Plus Toric.

   Toriske linser som lar dine øyne puste

   Med Dailies AquaComfort Plus Toric får du toriske endagslinser som tilfører fuktighet og fresher opp dine øyne ved hvert blunk.

   Uavhengig av hva dagen bringer vil dine øyne med Dailies AquaComfort Plus Toric få tilført fuktighet. Dailies AquaComfort Plus Toric inneholder nemlig et fuktgivende stoff som frigjøres ved hvert blunk. Dette gjør at det blir behagelig for deg å bære linsene en hel dag. Dailies AquaComfort Plus Toric er et veldig bra valg for de som opplever at øynene blir tørre mot slutten av dagen, eller de som er følsomme mot tørre klimaer.

   Dailies AquaComfort Plus Toric gir i tillegg strålende stabilitet, noe som resulterer i et skarpt og klart syn. For toriske er linser det veldig viktig at de sitter stabilt på øyet. Dailies Aqua Comfort Plus Toric har et unikt design som sikrer optimal komfort for dine øyne.

   Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid optikerens anvisninger vet bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Alcon
   Type
   Toriska endagslinser
   packed@prodPagePop
   30 st/box
   Styrkeomfang
   +4.00 til -8.00 (+4.00 til -6.00 i 0.25D steg, -6.50 til -8.00 i 0.50D steg)
   Basiskurve
   8.8
   Diameter
   14.4
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75
   Akse
   10,20, 70, 80, 90, 100, 110, 160, 170, 180
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Nelfilcon A
   Væskeinnhold
   69%
   Inn- og utmerking
   Ja, OK
   Håndteringsfargede
   Ja, ljusblå VISITINT®