Gå til kassen
   Biomedics Toric
   460 kr

   Biomedics Toric

   Toriske linser

   460 kr

   Biomedics Toric fra CooperVision er toriske månedslinser for deg som lider av astigmatisme.

   Biomedics Toric fra kontanktlinseprodusenten CooperVision er toriske linser som korrigerer din astigmatisme og gir dine øyne god komfort til en god pris. Astigmatisme er en vanlig brytningsfeil som mange mennesker lider av. For å korrigere astigmatisme trenger du toriske linser som Biomedics Toric. Når det gjelder toriske linser er det veldig viktig at linsene sitter stabilt på dine øyne for å kunne motvirke problem med uklart syn. Biomedics Toric er spesielt designet for å sitte stabilt og behagelig på dine øyne.

   Med sine tynne og like design er Biomedics Toric linser som gir skikkelig god synsskarphet og holder seg godt hele dagen. Biomedics Toric har også utmerket solens farlige UV- stråler. Med Biomedics Toric har CooperVision levert toriske linser som tilbyr komfort på beste mulige måte.

   Biomedics toric er produsert av det teknologisk avanserte materiale Ocufilcon D. Som er et materiale som tillater dine øyne å puste på en bra måte. Det her er dessuten toriske linser som er beundringsverdig enkle å håndtere og bruke. Biomedics Toric er nemlig diskret tonet for å gjøre håndteringen så enkel som mulig. Pass derfor på å kjøp dine Biomedics 55 Evolution her på LensWay og få bransjens beste service med på kjøpet.

   Månedslinser kan brukes i opptil én måned. De skal tas ut og rengjøres hver kveld og settes inn igjen neste morgen. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   CooperVision
   Type
   Toriske månedslinser
   packed@prodPagePop
   6 linser/eske
   Styrkeomfang
   -9.00 til +6.00
   Basiskurve
   8.7
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -2.25 til -0.75
   Akse
   0 til 180
   Bæretid
   1 måned
   Materiale
   Ocufilcon D
   UV-beskyttelse
   Ja
   Håndteringsfargede
   Ja