Gå til kassen
   Biomedics 55 Evolution
   151 kr 189 kr
   20%

   Biomedics 55 Evolution

   Månedslinser

   151 kr 189 kr
   20%
   Trigger popup

   Biomedics 55 Evolution fra CooperVision er månedslinser som forsterker visuell skarphet.

   BioMedics 55 Evolution fra kontaktlinseprodusenten CooperVision er månedslinser som forsterker din synsskarphet til en god pris. BioMedics 55 Evolution er asfæriske linser som jevner ut små ujevnheter i hornhinner og på den måten motvirker såkalt sfærisk abberasjon. Noe som gjør at BioMedics 55 Evolution forsterket synskarpheten og leverer bedre syns kvalitet i dårlig opplyste miljøer.

   I tillegg til å korrigere nærsynthet og oversynthet så gir BioMedics 55 Evolution deg en skarpere synsskarphet. Biomedics 55 Evolution har også utmerket solens farlige UV- stråler. Biomedics 55 Evolution har UV-beskyttelse klasse II, noe som betyr at de blokkerer minst 70% av UVA-strålene og 95% av UVB-strålene.

   Biomedics 55 Evolution er produsert av et materiale som heter Ocufilcon og er i grunn en oppdatert versjon av Biomedics 55. Om du tidligere har brukt Biomedics 55 bør Biomedics 55 Evolution derfor passe deg bra. Da Biomedics 55 Evolution er tilsvarende men ikke helt lik Biomedics 55 bør du gjøre en tilpassning hos en optiker før du bytter. Dette er månedslinser som er enkle å håndtere og bruke. Biomedics 55 Evolution er også diskret tonet for å gjøre håndteringen så enkel som mulig. Pass derfor på å kjøpe dine Biomedics 55 Evolution her på LensWay og få bransjens beste service med på kjøpet.

   Månedslinser kan brukes i opptil én måned. De skal tas ut og rengjøres hver kveld og settes inn igjen neste morgen. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   CooperVision
   Type
   Månedslinser
   Styrkeomfang
   -10,00 til +8,00
   Basiskurve
   Minusstyrka: 8.6 & 8.9 Plusstyrka: 8.8
   Diameter
   14.2
   Bæretid
   1 måned
   Materiale
   Ocufilcon D
   Væskeinnhold
   55%
   Håndteringsfargede
   Ja
   For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

   Slik kan du etterspørre en linseseddel.

   Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
   Hei!
   Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
   *Ditt navn
   *Din adresse
   Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

   To måter å bestille på

   Svart knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
   Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
   Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.

   Slik starter du et linseabonnement

   1. Legg de produktene i kassen som di vil ha tilsendt hjem automatisk.
   2. Gå til kassen og velg å skape et abonnement av din ordre. Velg hvor ofte de skal leveres.
   3. Da er det klart! Nå kan du lene deg tilbake så fikser vi resten.
   • Alltid 10% rabatt og prisgaranti
   • Ingen bindingstid - enkel håndtering gjennom Mine Sider
   • Fri frakt
   Les mer her