Gå til kassen
   Biomedics 55 Evolution
   152 kr 190 kr
   20%

   Biomedics 55 Evolution

   Månedslinser

   152 kr 190 kr
   20%

   Biomedics 55 Evolution fra CooperVision er månedslinser som forsterker visuell skarphet.

   BioMedics 55 Evolution fra kontaktlinseprodusenten CooperVision er månedslinser som forsterker din synsskarphet til en god pris. BioMedics 55 Evolution er asfæriske linser som jevner ut små ujevnheter i hornhinner og på den måten motvirker såkalt sfærisk abberasjon. Noe som gjør at BioMedics 55 Evolution forsterket synskarpheten og leverer bedre syns kvalitet i dårlig opplyste miljøer.

   I tillegg til å korrigere nærsynthet og oversynthet så gir BioMedics 55 Evolution deg en skarpere synsskarphet. Biomedics 55 Evolution har også utmerket solens farlige UV- stråler. Biomedics 55 Evolution har UV-beskyttelse klasse II, noe som betyr at de blokkerer minst 70% av UVA-strålene og 95% av UVB-strålene.

   Biomedics 55 Evolution er produsert av et materiale som heter Ocufilcon og er i grunn en oppdatert versjon av Biomedics 55. Om du tidligere har brukt Biomedics 55 bør Biomedics 55 Evolution derfor passe deg bra. Da Biomedics 55 Evolution er tilsvarende men ikke helt lik Biomedics 55 bør du gjøre en tilpassning hos en optiker før du bytter. Dette er månedslinser som er enkle å håndtere og bruke. Biomedics 55 Evolution er også diskret tonet for å gjøre håndteringen så enkel som mulig. Pass derfor på å kjøpe dine Biomedics 55 Evolution her på LensWay og få bransjens beste service med på kjøpet.

   Månedslinser kan brukes i opptil én måned. De skal tas ut og rengjøres hver kveld og settes inn igjen neste morgen. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   CooperVision
   Type
   Månedslinser
   Styrkeomfang
   -10,00 til +8,00
   Basiskurve
   Minusstyrka: 8.6 & 8.9 Plusstyrka: 8.8
   Diameter
   14.2
   Bæretid
   1 måned
   Materiale
   Ocufilcon D
   Væskeinnhold
   55%
   Håndteringsfargede
   Ja