Gå til kassen
   Biomedics 1 day Extra toric
   247 kr 309 kr
   20%

   Biomedics 1 day Extra toric

   Toriske linser

   247 kr 309 kr
   20%

   Biomedics 1 day Extra toric fra CooperVision er toriske linser som skånsomt korrigerer astigmatismen din.

   Biomedics 1 day Extra toric fra CooperVision er toriske endagslinser som gir deg med astigmatisme synsskarphet og komfort av beste slag. Dette er linser som gjør at du kan fortsette å leve et aktivt liv med astigmatisme. Biomedics 1 day Extra toric gikk tidligere under navnet Biomedics 1-Day toric, så om du ønsker å bytte fra Biomedics 1 Day toric til Biomedics 1 day Extra toric, trenger du selvsagt ikke å gå til optikeren for å få ny linsetilpasning.

   For toriske linser er det viktig at de har god stabilitet, slik at de kan håndtere symptomer som uskarpt syn. Biomedics 1 day Extra toric er designet for å sitte stabilt på øyet. Dette er endagslinser som er like behagelige som de er lette å håndtere. For de fleste linsebrukere er også komforten det absolutt viktigste. Biomedics 1 Day Extra toric garanterer deg behagelig linsebruk i opptil 16 timer, samtidig som du får synsskarphet av høyeste klasse.

   Biomedics 1 day Extra toric är tillverkad av ett hydrogelmaterial som är utrustad med en hög vattenhalt, vilket gör linsen behaglig att bära och bidrar till att hålla dina ögon friska och vita. De rundade kanterna minimerar dessutom den mekaniska påverkan på öga och ögonlock. Biomedics 1 day Extra toric är designad till att ge en naturlig komfortkänsla. För att underlätta all hantering är dessa linser även hanteringsfärgade. Passa på att köpa Biomedics 1 day Extra toric här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

   Endagslinser kan brukes for én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Denne linsen ble tidligere solgt under navnet Biomedics 1-Day Toric.

   Spesifikasjon

   Produsent
   CooperVision
   Type
   Toriske endagslinser
   Styrkeomfang
   -10.00 til +0.00
   Basiskurve
   8.7
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75
   Akse
   20, 90, 160, 180
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Ocufilcon D
   Væskeinnhold
   55%
   Håndteringsfargede
   Ja
   For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

   Slik kan du etterspørre en linseseddel.

   Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
   Hei!
   Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
   *Ditt navn
   *Din adresse
   Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

   To måter å bestille på

   Svart knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
   Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
   Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.

   Slik starter du et linseabonnement

   1. Legg de produktene i kassen som di vil ha tilsendt hjem automatisk.
   2. Gå til kassen og velg å skape et abonnement av din ordre. Velg hvor ofte de skal leveres.
   3. Da er det klart! Nå kan du lene deg tilbake så fikser vi resten.
   • Alltid 10% rabatt og prisgaranti
   • Ingen bindingstid - enkel håndtering gjennom Mine Sider
   • Fri frakt
   Les mer her