Gå til kassen
   Biofinity XR Toric
   400 kr 500 kr
   20%

   Biofinity XR Toric

   Toriske linser

   400 kr 500 kr
   20%

   Biofinity XR Toric fra CooperVision er toriske døgnerundtlinser som også kan brukes som månedslinser. Med Biofinity XR Toric korrigeres din astgmatisme samtidig som dine øyne nyter av komfort av høyeste klasse. Å bruke disse døgnerundtlinsene kjennes takket være deres perfekte balanse og høye nivåer av syre like naturlig som at du ikke skulle hatt på linser i det hele tatt. Gjennom at Biofinity XR Toric beholder så mye fukt i linsen minimeres dessuten risikoen for at du skal utsettes for tørre øyne.

   Med Biofinity XR Toric blir du gitt friheten til å bære linser på din måte. Enten bruker du de som døgnerundtlinser eller så kan du bruke de som tradisjonelle månedslinser. Du kan også kjenne deg sikker på at Biofinity XR Toric leverer den komforten du søker etter, uavhengig av hvilken tid på døgnet det handler om.

   Biofinity XR Toric er produsert av det unike materialet Aquaform, som gjør at store mengder syre strømmer gjennom disse linsene og når dine øyne. Som gjør dine øyne friskere og hvitere. Biofinity XR Toric er også utrustet med den stabiliteten som kreves av toriske linser. Som linsebruker med astigmatisme er det viktig at dine kontaktlinser sitter stabilt på øynene for å kunne møte symptoner som uklart syn. Biofinity XR Toric har en avansert design som gjør at de alltid finner riktig posisjon i øyet.

   Disse døgnetrundtlinsene har også sterkt fuktgivende egenskaper, og er utrustet med avansert teknikk for at de skal kunne beholde sin fuktighet hele døgnet. Biofinity XR Toric holder seg derfor behagelig myke og fleksible døgnerundt. Pass på å kjøp dine Biofinity XR Toric her på LensWay og få markedets beste service med på kjøpet.

   Døgnlinser kan brukes døgnet rundt i opptil én måneds tid. Det varierer hvor lenge døgnlinser kan brukes før de skal kastes. Følg derfor alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   CooperVision
   Type
   Toriske månedslinser
   Styrkeomfang
   -10.00 - +0.25
   Basiskurve
   8.7
   Diameter
   14.4
   Cylinder
   -0.75 - -5.75
   Akse
   5-180
   Materiale
   Comfilcon A - Aquaform
   Væskeinnhold
   48%