Gå til kassen
  Biofinity XR
  233 kr 299 kr
  22%

  Biofinity XR

  Døgnet-rundt-linser

  233 kr 299 kr
  22%

  Biofinity XR er døgnerundtlinser fra Cooper Vision som gir friske og sunne øyne. Biofinity XR er Biofinity med et større styrkeomfang. Biofinity XR finnes i styrker fra -12.50 til -20.00 og +08.50 til +15.00.

  Biofinity fra Cooper Vision kan brukes som døgnerundtlinser og månedslinser. Å bruke Biofinity oppleves like naturlig som at du ikke har på deg linser i det hele tatt. Biofinity slipper igjennom såpass mye syre til øynene, som gjør at du kan sove med dem på. Biofinity beholder så mye fukt i linsene at risikoen for å oppleve tørre øyne er minimal.

  Med sin eksepsjonelle pusteevne gir Biofinity deg friheten til å bruke linser på din måte. Du kan kjenne deg trygg i vitenskap om at Biofinity leverer den komforten du forventer deg av dine linser, uansett hvilken tid på døgnet det handler om. Døgnerundtlinser som Biofinity gjør ditt liv lettere og gir deg mer tid til annet.

  Biofinity er produsert av det unike materialet Aquaform. Et material som gjør det mulig for større mengder syre å strømme igjennom disse linsene og nå inn til dine øyne, noe som resulterer i at dine øyne vil bli sunnere og hvitere. Disse avanserte døgnerundtlinsene har ett høyt væskeinnhold og er utstyrt med avansert teknikk for å beholde fuktigheten hele døgnet. Biofinity er som resultat myke og fleksible. Pass på å handle dine Biofinity her på LensWay og få markedets fremste service med på kjøpet!

  Døgnlinser kan brukes døgnet rundt i opptil én måneds tid. Det varierer hvor lenge døgnlinser kan brukes før de skal kastes. Følg derfor alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

  Spesifikasjon

  Produsent
  CooperVision
  Type
  Døgnetrundtlinser/Månedslinser
  packed@prodPagePop
  3 stk/pk
  Styrkeomfang
  +8.50D til +15.00D och -12.50D til -20.00D i 0.50D steg
  Basiskurve
  8.6
  Diameter
  14.0
  Bæretid
  1 måned
  Materiale
  Comfilcon A - Aquaform
  Væskeinnhold
  48%
  Håndteringsfargede
  Ja, ljusblå Sofblue®
  For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

  Slik kan du etterspørre en linseseddel.

  Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
  Hei!
  Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
  *Ditt navn
  *Din adresse
  Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

  To måter å bestille på

  Röd knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
  Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
  Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.