Gå til kassen
   Biofinity XR
   194 kr 299 kr
   35%

   Biofinity XR

   Døgnet-rundt-linser

   194 kr 299 kr
   35%

   Biofinity XR er døgnerundtlinser fra Cooper Vision som gir friske og sunne øyne. Biofinity XR er Biofinity med et større styrkeomfang. Biofinity XR finnes i styrker fra -12.50 til -20.00 og +08.50 til +15.00.

   Biofinity fra Cooper Vision kan brukes som døgnerundtlinser og månedslinser. Å bruke Biofinity oppleves like naturlig som at du ikke har på deg linser i det hele tatt. Biofinity slipper igjennom såpass mye syre til øynene, som gjør at du kan sove med dem på. Biofinity beholder så mye fukt i linsene at risikoen for å oppleve tørre øyne er minimal.

   Med sin eksepsjonelle pusteevne gir Biofinity deg friheten til å bruke linser på din måte. Du kan kjenne deg trygg i vitenskap om at Biofinity leverer den komforten du forventer deg av dine linser, uansett hvilken tid på døgnet det handler om. Døgnerundtlinser som Biofinity gjør ditt liv lettere og gir deg mer tid til annet.

   Biofinity er produsert av det unike materialet Aquaform. Et material som gjør det mulig for større mengder syre å strømme igjennom disse linsene og nå inn til dine øyne, noe som resulterer i at dine øyne vil bli sunnere og hvitere. Disse avanserte døgnerundtlinsene har ett høyt væskeinnhold og er utstyrt med avansert teknikk for å beholde fuktigheten hele døgnet. Biofinity er som resultat myke og fleksible. Pass på å handle dine Biofinity her på LensWay og få markedets fremste service med på kjøpet!

   Døgnlinser kan brukes døgnet rundt i opptil én måneds tid. Det varierer hvor lenge døgnlinser kan brukes før de skal kastes. Følg derfor alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   CooperVision
   Type
   Døgnetrundtlinser/Månedslinser
   packed@prodPagePop
   3 stk/pk
   Styrkeomfang
   +8.50D til +15.00D och -12.50D til -20.00D i 0.50D steg
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   14.0
   Bæretid
   1 måned
   Materiale
   Comfilcon A - Aquaform
   Væskeinnhold
   48%
   Håndteringsfargede
   Ja, ljusblå Sofblue®