Gå til kassen
  Biofinity Toric
  441 kr 479 kr
  8%

  Biofinity Toric

  Toriske linser

  441 kr 479 kr
  8%

  Biofinity Toric er toriske døgnerundtlinser som gir sunne og hvite øyne.

  Biofinity Toric fra CooperVision er toriske døgnerundtlinser som også kan brukes som månedslinser. Med Biofinity Toric korrigeres din astgmatisme samtidig som dine øyne nyter av komfort av høyeste klasse. Å bruke disse døgnerundtlinsene kjennes takket være deres perfekte balanse og høye nivåer av syre like naturlig som at du ikke skulle hatt på linser i det hele tatt. Gjennom at Biofinity Toric beholder så mye fukt i linsen minimeres dessuten risikoen for at du skal utsettes for tørre øyne.

  Med Biofinity Toric blir du gitt friheten til å bære linser på din måte. Enten bruker du de som døgnerundtlinser eller så kan du bruke de som tradisjonelle månedslinser. Du kan også kjenne deg sikker på at Biofinity Toric leverer den komforten du søker etter, uavhengig av hvilken tid på døgnet det handler om.

  Biofinity Toric er produsert av det unike materialet Aquaform, som gjør at store mengder syre strømmer gjennom disse linsene og når dine øyne. Som gjør dine øyne friskere og hvitere. Biofinity Toric er også utrustet med den stabiliteten som kreves av toriske linser. Som linsebruker med astigmatisme er det viktig at dine kontaktlinser sitter stabilt på øynene for å kunne møte symptoner som uklart syn. Biofinity Toric har en avansert design som gjør at de alltid finner riktig posisjon i øyet.

  Disse døgnetrundtlinsene har også sterkt fuktgivende egenskaper, og er utrustet med avansert teknikk for at de skal kunne beholde sin fuktighet hele døgnet. Biofinity Toric holder seg derfor behagelig myke og fleksible døgnerundt. Pass på å kjøp dine Biofinity Toric her på LensWay og få markedets beste service med på kjøpet.

  Døgnlinser kan brukes døgnet rundt i opptil én måneds tid. Det varierer hvor lenge døgnlinser kan brukes før de skal kastes. Følg derfor alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

  Spesifikasjon

  Produsent
  CooperVision
  Type
  Månedslinser/Døgnet rundt linser/Toriske linser
  Box sizes
  6 linser/box
  Styrkeomfang
  +8.00 til -10.00
  Basiskurve
  8.7
  Diameter
  14.5
  Cylinder
  -0,75-1,25-1,75-2,25
  Akse
  10-180 i steg på 10
  Bæretid
  1 måned
  Materiale
  Comfilcon A - Aquaform
  Væskeinnhold
  48%
  For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

  Slik kan du etterspørre en linseseddel.

  Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
  Hei!
  Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
  *Ditt navn
  *Din adresse
  Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

  To måter å bestille på

  Röd knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
  Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
  Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.