Gå til kassen
   Biofinity Multifocal
   608 kr 760 kr
   20%

   Biofinity Multifocal

   Multifokale linser

   608 kr 760 kr
   20%

   Biofinity Multifocal er progressive døgnerundtlinser fra CooperVision som korrigerer din alderssyn og gir deg sunne øyne.

   Biofinity Multifocal fra CooperVision er spesielt formet for deg som trenger to ulike styrker for å se bra på avstand, en synfeil som kalles presbyopi eller alderssyn. Biofinity Multifocal er progressive døgnerundtlinser som også kan brukes som månedslinser. Med sin unike teknologi gir Biofinity Multifocal dig komfort av høyeste klasse og synskarphet som varer hele dagen.

   For deg som lider av presbyopi (alderssyn) og ikke vil gjøre et kompromiss er Biofinity Multifocal et veldig bra valg. Med Biofinity Multifocal slipper du å velge mellom komfort og visjon. Med Biofinity Multifocal kan du se bra både på nært hold og på avstand. Samtidig er disse linsene utrustet med CooperVisions patenterte Aquaform-teknologi, som sørger for at ditt linsebruk blir veldig behagelig.

   Å bære Biofinity Multifocal kjennes like naturlig som å ikke ha på seg linser i det hele tatt. Biofinity Multifocal er nemlig produsert av det høyteknologiske materialet Aquaform som gjør det mulig for store mengder syre å slippe gjennom linsen og nå inn til øyet, noe som resulterer i friskere og hvitere øyne. Biofinity Multifocal er progressive døgnerundtlinser som føles behagelige hele dagen. Dette er linser som er veldig bra på å holde igjen vann, noe som minimerer risikoen for uttørkning. Biofinity Multifocal holder seg fuktig uten at du trenger å bruke vanntilførsels produkt. Med sine fuktgivende egenskaper er Biofinity Multifocal perfekt rustet til å møte behovene til alle de med øyne som opplever aldersrelatert tørrhet. Pass på å kjøp dine Biofinity Multifocal her på LensWay og få bransjens beste service med på kjøpet.

   Døgnlinser kan brukes døgnet rundt i opptil én måneds tid. Det varierer hvor lenge døgnlinser kan brukes før de skal kastes. Følg derfor alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   CooperVision
   Type
   Progressive døgnet-rundt-linser/månedslinser
   packed@prodPagePop
   6 skt/pk
   Styrkeomfang
   +6.00 D til -8.00 D
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   14.0
   Ekstra styrke
   +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
   Bæretid
   1 måned
   Materiale
   Comfilcon A
   Væskeinnhold
   48 %
   Inn- og utmerking
   Nej
   UV-beskyttelse
   Nej