Gå til kassen
  25%
  Aosept Plus

  Aosept Plus

  Linsevæske 360 ml - Alcon

  139 kr104 kr

  Spesifikasjon

  Produsent
  Alcon
  Type
  Linsevæske
  packed@prodPagePop
  360 ml, innbefattet linseholder med AODISC-katalysator
  preservative@prodPagePop
  Nei
  Innhold
  Hydrogenperoksid 3 %, fosfonsyre (stabilisator), klornatrium, fosfat (buffersystem) og poloksamer (overflateaktivt stoff), HydraGlyde Moisture Matrix (EOBO-21-polyoxyetlen-polyoxybutyle)
  Holdbarhetstid (åpnet beholder)
  3 måneder
  Etui medfølger
  Ja

  Mer om produktene

  AOSEPT Plus med hydraglyde moisture matrix er en linsevæske fra Alcon som i et praktisk steg desinfiserer, renser, nøytraliserer og oppbevarer kontaktlinser

  AOSEPT Plus linsevæske inneholder hydrogen peroksid som effektivt trenger inn i linsen og renser på dypet. Vedlagt er et etui som inneholder en nøytralisator, som etter 6 timer omvandler peroksid løsningen til en konserveringsmiddel fri saltløsning.

  Det er svært viktig at du aldri setter linsene i øyet før peroksid løsningen har blitt nøytralisert ellers vil du oppleve en brennende følelse og kan skade øyet. Bruk aldri AOSEPT Plus direkte på øyet eller for å skylle linsene. Bruk alltid det medfølgende etuiet og bland aldri AOSEPT Plus med en annen væske. Skulle det skje at du får unøytralisert løsningen i øyet, ta umiddelbart ut linsen og skyll øyet med saltvann eller rennende vann og kontakte lege. Les bruksanvisningen nøye før bruk.

  En åpen forpakning må brukes innen 3 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

  Produktomtaler