Gå til kassen
   Aosept Plus
   139 kr111 kr
   20%
   Aosept Plus
   • Aosept Plus thumbnail
   • Aosept Plus thumbnail

   Aosept Plus

   Linsevæske 360 ml - Alcon

   139 kr111 kr

   Spesifikasjon

   Produsent
   Alcon
   Type
   Linsevæske
   packed@prodPagePop
   360 ml, innbefattet linseholder med AODISC-katalysator
   preservative@prodPagePop
   Nei
   Innhold
   Hydrogenperoksid 3 %, fosfonsyre (stabilisator), klornatrium, fosfat (buffersystem) og poloksamer (overflateaktivt stoff), HydraGlyde Moisture Matrix (EOBO-21-polyoxyetlen-polyoxybutyle)
   Holdbarhetstid (åpnet beholder)
   3 måneder
   Etui medfølger
   Ja

   Mer om produktene

   AOSEPT Plus med hydraglyde moisture matrix er en linsevæske fra Alcon som i et praktisk steg desinfiserer, renser, nøytraliserer og oppbevarer kontaktlinser

   AOSEPT Plus linsevæske inneholder hydrogen peroksid som effektivt trenger inn i linsen og renser på dypet. Vedlagt er et etui som inneholder en nøytralisator, som etter 6 timer omvandler peroksid løsningen til en konserveringsmiddel fri saltløsning.

   Det er svært viktig at du aldri setter linsene i øyet før peroksid løsningen har blitt nøytralisert ellers vil du oppleve en brennende følelse og kan skade øyet. Bruk aldri AOSEPT Plus direkte på øyet eller for å skylle linsene. Bruk alltid det medfølgende etuiet og bland aldri AOSEPT Plus med en annen væske. Skulle det skje at du får unøytralisert løsningen i øyet, ta umiddelbart ut linsen og skyll øyet med saltvann eller rennende vann og kontakte lege. Les bruksanvisningen nøye før bruk.

   En åpen forpakning må brukes innen 3 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

   Produktomtaler