20%
Aosept Plus

Aosept Plus

Linsevæske 360 ml - Alcon

119 kr95 kr

Spesifikasjon

Produsent
Alcon
Linsetype
Linsevæske
360 ml, innbefattet linseholder med AODISC-katalysator
Nei
Innhold
Hydrogenperoksid 3 %, fosfonsyre (stabilisator), klornatrium, fosfat (buffersystem) og poloksamer (overflateaktivt stoff), HydraGlyde Moisture Matrix (EOBO-21-polyoxyetlen-polyoxybutyle)
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mer om produktene

AOSEPT Plus med hydraglyde moisture matrix er en linsevæske fra Alcon som i et praktisk steg desinfiserer, renser, nøytraliserer og oppbevarer kontaktlinser

AOSEPT Plus linsevæske inneholder hydrogen peroksid som effektivt trenger inn i linsen og renser på dypet. Vedlagt er et etui som inneholder en nøytralisator, som etter 6 timer omvandler peroksid løsningen til en konserveringsmiddel fri saltløsning.

Det er svært viktig at du aldri setter linsene i øyet før peroksid løsningen har blitt nøytralisert ellers vil du oppleve en brennende følelse og kan skade øyet. Bruk aldri AOSEPT Plus direkte på øyet eller for å skylle linsene. Bruk alltid det medfølgende etuiet og bland aldri AOSEPT Plus med en annen væske. Skulle det skje at du får unøytralisert løsningen i øyet, ta umiddelbart ut linsen og skyll øyet med saltvann eller rennende vann og kontakte lege. Les bruksanvisningen nøye før bruk.

En åpen forpakning må brukes innen 3 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

Produktomtaler

(6 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

3.3
6

Har brukt dette produktet i mange år fordi jeg har hatt behov for skikkelig bra rens pga at jeg bruker års- og månedslinser. Optiker anbefalte produktet både pga kvaliteten på rensingen og fordi jeg har følsomme øyne og generelt tåler få typer linsevæske. Ja det er svært ubehagelig om man surrer det til og tar på seg linsene før det har gått 6 timer, men til de som klager her - man må da jammen meg forstå at man må/bør lese bruksanvisningen før man begynner med en ny type linsevæske. Har aldri dratt til eller kontaktet lege de gangene jeg ved en feil har tatt på linsene rett fra veska. Forøvrig legger jeg alltid linsene i saltvann i noen minutter (i en annen beholder) etter at linsene har ligget i Aosept i minst 6 timer - før jeg setter dem på øynene. Bruker man års- eller månedslinser er det viktig med god rensing og det gir Aosept bedre enn andre væsker - etter min erfaring.

Ikke greit at så viktig info ikke kommer tydeligere fram. Et sjokk da jeg satte på linsene etter at de hadde ligget i denne væsken natten over. Når jeg bestiller linsevæske forventer jeg at den kan brukes på linsene som settes direkte på øyet uten at øyet blir skadet. Gggrrrrr!

Beste produktet på markedet!

Hvis man bruke den som den skal den er veldig effective. Rengjøre grundig

Som Svein skriver her, Dette må IKKE brukes direkte på øyene, føles ut som øynene brenner ut. Jeg dro ikke til lege men skylte øynene i mange minutter, hjalp litt men smerten varte i et par timer etterpå. så lenge du bruker linsevesken i linse etuiet som følger med så er det ingen problemer. IKKE bruk noe annet etui enn det som medfølger.

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.