Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

Aosept Plus

Linsevæske - Alcon

Aosept Plus
  • Aosept Plus thumbnail

109 kr

Gjennomsnittlig: 3.0 / 5 (5 vurdering)

Spesifikasjon

Produsent
Alcon
Linsetype
Linsevæske
360 ml, innbefattet linseholder med AODISC-katalysator
Nei
Innhold
Hydrogenperoksid 3 %, fosfonsyre (stabilisator), klornatrium, fosfat (buffersystem) og poloksamer (overflateaktivt stoff), HydraGlyde Moisture Matrix (EOBO-21-polyoxyetlen-polyoxybutyle)
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mer om produktene

AOSEPT Plus med hydraglyde moisture matrix er en linsevæske fra Alcon som i et praktisk steg desinfiserer, renser, nøytraliserer og oppbevarer kontaktlinser. AOSEPT Plus inneholder hydrogen peroksid som effektivt trenger inn i linsen og renser på dypet. Vedlagt er et etui som inneholder en nøytralisator, som etter 6 timer omvandler peroksid løsningen til en konserveringsmiddel fri saltløsning.

Det er svært viktig at du aldri setter linsene i øyet før peroksid løsningen har blitt nøytralisert ellers vil du oppleve en brennende følelse og kan skade øyet. Bruk aldri AOSEPT Plus direkte på øyet eller for å skylle linsene. Bruk alltid det medfølgende etuiet og bland aldri AOSEPT Plus med en annen væske. Skulle det skje at du får unøytralisert løsningen i øyet, ta umiddelbart ut linsen og skyll øyet med saltvann eller rennende vann og kontakte lege. Les bruksanvisningen nøye før bruk.

En åpen forpakning må brukes innen 3 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

Kommenter og vurder Aosept Plus

Vurder (1-5) * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Produktomtaler

(5 vurdering)

3.0
5

Beste produktet på markedet!

Hvis man bruke den som den skal den er veldig effective. Rengjøre grundig

Som Svein skriver her, Dette må IKKE brukes direkte på øyene, føles ut som øynene brenner ut. Jeg dro ikke til lege men skylte øynene i mange minutter, hjalp litt men smerten varte i et par timer etterpå. så lenge du bruker linsevesken i linse etuiet som følger med så er det ingen problemer. IKKE bruk noe annet etui enn det som medfølger.

OBS! Vær forsiktig med dette produktet! Som det står langt nede på info, MÅ IKKE denne væsken brukes direkte på øyet. Jeg gjorde det, og må nå til lege.