Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

Andy RB4202-6073/13

Ray-Ban

Ray-Ban
Ray-Ban
 • Andy RB4202-6073/13 thumbnail
 • Andy RB4202-6073/13 thumbnail
 • Andy RB4202-6073/13 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1310 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
141 mm
Linsebredde:
55 mm
Linsehøyde:
38 mm
Nesebro:
17 mm
Stanglengde:
145mm
Materiale:
Plast
Farge
Matte Brown
Farge på glass:
Brown Gradient
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB4202 Andy er en ny sprek modell fra mesterne Ray-Ban.

Fra legendariske Ray-Ban kommer den lekre oppkomlingen RB4202 Andy. Modellen er en del av Ray-Bans kolleksjon Highstreet, og tilbyr en innovativ og moderne twist på klassiske Wayfarer. Andy er solbriller som gir det ekstra krydderet i ditt liv, og den spriter opp din stil. Brillen er laget av holdbar nylon og glassene beskytter dine øyne på beste måte. På siden av brillestengene sitter naturligvis den klassiske Ray-Ban-logoen. Så våg å være en trendsetter du og, oppdag Andy allerede i dag.

Denne utgaven av RB4202 Andy kommer i en vakker brun utførelse med bruntonede glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.