Gå til kassen
   Acuvue Oasys for Astigmatism with Hydraclear Plus
   399 kr

   Acuvue Oasys for Astigmatism with Hydraclear Plus

   Toriske linser

   399 kr

   ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS er toriske linser fra Johnson & Johnson som korrigerer din astigmatisme og holder dine øyne friske hele dagen.

   ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS fra den amerikanske kontaktlinseprodusenten Johnson & Johnson er toriske ukelinser som korrigerer din astigmatisme og gir deg den beste komforten. ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS kan enten brukes daglig i to uker eller som døgnerundtlinser i en uke. Det er imidlertidig viktig at før du begynner å bruke ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS hører med din optiker om hvilket bæreskjema som passer best for akkurat deg og dine øyne.

   Når det gjelder toriske linser er det viktig at de sitter stabilt på dine øyne. ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS er formet for å sitte på plass uansett hva du gjør. Om det er at du holder på med idrett, kjører bil eller sitter ved PCn så sitter disse linsene på plass. ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS gir deg dette gjennom en teknologi som kalles Accelerated Stabilisation Design.

   Blir du normalt trøtt i øynene av å bruke linser kan ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS være løsningen på dine problem. Med ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS får du nemlig kontaktlinser som er så behagelige at det føles som du ikke bærer linser i det hele tatt. På samme måte er ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS et utmerket valg for deg som bruker mye tid foran en dataskjerm. Når du kikker på en skjerm blinker du ikke like ofte, da kan dine øyne lett bli tørre om du ikke har fuktgivende linser som ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS. Det samme gjelder for deg som ofte tilbringer tid i varmen eller tørre miljøer, da er ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS et utmerket alternativ. ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS er med sine fuktgivende egenskaper rett og slett et utmerket valg for deg med øyne som normalt føles trøtte og tørre når du bruker linser.

   ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS er produsert av materialet silikon hydrogel som lar dine øyne puste. ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS er også utrustet med en fuktighetsbevarende teknologi som heter Hydraclear, noe som gjør at dine øyne føles fuktige og friske hele dagen. ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS har dessuten en utmerket UV-beskyttelse som beskytter deg fra en stor del av solens farlige stråler. Kjøp dine ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS her på LensWay og få bransjens beste service med på kjøpet!

   Ukeslinser kan enten brukes som en 2-ukers linse dersom man tar den ut hver kveld og rengjør den, eller som en 1-ukers linse dersom man bruker den døgnet rundt hele uken. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Johnson & Johnson
   packed@prodPagePop
   6 linser/eske
   Styrkeomfang
   -9.00 til +6.00
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -0.75 til -2.75
   Akse
   0 til 180
   Bæretid
   Én til to uker eller etter optikers anvisning.
   Materiale
   Senofilcon A
   Væskeinnhold
   38%
   Inn- og utmerking
   Ja
   UV-beskyttelse
   Ja
   Håndteringsfargede
   Ja
   For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

   Slik kan du etterspørre en linseseddel.

   Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
   Hei!
   Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
   *Ditt navn
   *Din adresse
   Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

   To måter å bestille på

   Svart knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
   Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
   Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.

   Slik starter du et linseabonnement

   1. Legg de produktene i kassen som di vil ha tilsendt hjem automatisk.
   2. Gå til kassen og velg å skape et abonnement av din ordre. Velg hvor ofte de skal leveres.
   3. Da er det klart! Nå kan du lene deg tilbake så fikser vi resten.
   • Alltid 10% rabatt og prisgaranti
   • Ingen bindingstid - enkel håndtering gjennom Mine Sider
   • Fri frakt
   Les mer her