Gå til kassen
  Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism with HydraLuxe
  264 kr 339 kr
  22%

  Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism with HydraLuxe

  Toriske linser

  264 kr 339 kr
  22%

  Akkurat nå har produsenten av Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism leveringsproblemer og din ordre kan bli noen dager forsinket.

  ACUVUE® OASYS 1-DAY for ASTIGMATISM with HydraLuxe™ er toriske endagslinser som tilbyr utmerket komfort og syn.

  ACUVUE® OASYS 1-DAY for ASTIGMATISM with HydraLuxe™ er endagslinser fra Johnson & Johnson som gir deg komfort samt skarpt og stabilt syn. De hjelper også med med å motvirke følelsen av trøtte øyne. Med sin avanserte linseteknologi er det her linsen som hjelper deg med å prestere i krevende miljøer. Uavhengig av hvor aktiv din dag har har vært så vil ACUVUE® OASYS 1-DAY for ASTIGMATISM with HydraLuxe™ gi deg skarpt og stabilt syn. De er også utstyrt med en klasse 1 UV-blokkering som beskytter dine øyne mot solens farlige stråler.

  ACUVUE® OASYS 1-DAY for ASTIGMATISM with HydraLuxe™ er endagslinser som kan brukes en hel dag og deretter kastes etter hver bruk. Følg alltid din optikers anbefalinger for bruk og håndtering. Hvis du får problemer med dine linser, kontroller først at du bruker de korrekt, kontakt deretter vår kundeservice eller din optiker for rådgivning.

  Spesifikasjon

  Produsent
  Johnson & Johnson
  Type
  Torisk en-dagslins
  Styrkeomfang
  -9,00 til +4,00 (30) -9,00 til +0,00 (90)
  Basiskurve
  8.5
  Diameter
  14.3
  Cylinder
  -0,75 -1,25 -1,75 -2,25
  Bæretid
  1 dag
  Materiale
  Senofilicon A
  Væskeinnhold
  38%
  Inn- og utmerking
  Nej
  UV-beskyttelse
  Ja
  Håndteringsfargede
  Ja
  For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

  Slik kan du etterspørre en linseseddel.

  Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
  Hei!
  Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
  *Ditt navn
  *Din adresse
  Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

  To måter å bestille på

  Röd knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
  Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
  Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.