Gå til kassen
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
  263 kr 329 kr
  20%

  1-Day Acuvue Moist Multifocal

  Multifokale linser

  263 kr 329 kr
  20%

  Akkurat nå har produsenten av 1-Day Acuvue Moist Multifocal leveringsproblemer og din ordre kan bli noen dager forsinket.

  1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL er progressive endagslinser som hjelper deg med presbyopi å se bra på alle avstander.

  1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL fra Johnson & Johnson er progressive endagslinser som gir deg med presbyopi (alderslangsynthet) mulighet til å se bra både på nært og langt hold. De tilbyr deg et fantastisk alternativ til lesebriller og progressive briller. Du får bevegelsesfriheten som linser gir, i tillegg til den synskorrigeringen du trenger.

  1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL er laget av et hydrogelmateriale som er utrustet med Johnson & Johnsons patenterte LACREON® teknologi. Ved hjelp av denne teknikken kan disse progressive linsene gi øynene dine førsteklasses komfort fra morgen til kveld. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL har nemlig en fuktbevarende ingrediens som gjør at øynene kjennes freshe hele dagen. De reduserer til og med overflatefriksjon, noe som gjør at øyelokket lett kan bevege seg over linsen. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL inneholder også UV- beskyttelse som beskytter øynene dine mot solens skadelige stråling.

  Spesifikasjon

  Produsent
  Johnson & Johnson
  packed@prodPagePop
  30/90
  Styrkeomfang
  -9.00 til +6.00
  Basiskurve
  8.4
  Diameter
  14.3
  Ekstra styrke
  +1.75, +1.25, +2.50
  Materiale
  Etafilcon A
  Væskeinnhold
  58%
  UV-beskyttelse
  Ja
  Håndteringsfargede
  Ja
  For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

  Slik kan du etterspørre en linseseddel.

  Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
  Hei!
  Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
  *Ditt navn
  *Din adresse
  Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

  To måter å bestille på

  Röd knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
  Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
  Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.